Sport

Echipa de futsal, victorie mare pe malul Dunării

Dan Chiriac
17 feb 2013 721 vizualizări
United Galaţi - Progresul Focşani 1-3 (0-2), în etapa a 13-a a ligii întai de futsal

Echipa de futsal Progresul Focşani a obţinut un succes important, sambătă, în cadrul ligii întai. Focşănenii s-au deplasat la Galaţi, pentru partida cu echipa locală, United. Cele două formaţii s-au întalnit şi într-o partidă de verificare, la începutul acestui an, iar gălăţenii s-au impus cu 10-4. Atunci, portarul Bogdan Sava a făcut un meci mai puţin reuşit. Acum, acesta s-a revanşat din plin, reuşind paradă după paradă. “Toţi băieţii au jucat excelent. Chiar dacă am avut trei absenţe, Popa – accidentat, Ilaş- suspendat şi Mîndrescu, care a renunţat la activitate, am făcut un meci foarte bun. Vreau să remarc prestaţia portarul Sava, care a scos multe mingi grele. Este o victorie importantă, obţinută după o mobilizare exemplară a celor şapte jucători de camp pe care i-am avut la dispoziţie”, ne-a spus Petrache Gurguiatu, directorul tehnic al echipei focşănene. Golurile echipei Progresul au fost marcate de Chivu, Stanciu şi Sergiu Sava. Partida a fost condusă de Bogdan Sorescu – Piteşti şi Ilie Sandu – Piteşti. Rezervă a fost Vasile Pop, tot din Piteşti, iar observator federal Valeriu Ioniţă - Bucureşti. Progresul Focşani a jucat cu: Sava, Borş, Sergiu Sava, Ungureanu, Chivu, Dumitriu, Alecsandrescu, Stanciu, G. Sandu. Joi, de la orele 18.00, echipa focşăneană va juca partida restanţă cu KTE Tg. Secuiesc. Meciul are loc în sala din Covasna. Cele două echipe s-au înţeles să amane meciul din prima etapă a returului. După victoria de la Galaţi, focşănenii emit din nou pretenţii la locurile fruntaşe, avand în acest moment 24 de puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
focsaneanu, acum 4082 zile, 3 ore, 53 minute, 7 secunde
BRAVO BAIETI ! FORZA PROGRESUL !!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.