Sport

Atleţii merg la naţionalele de juniori I de la Bucureşti

Dan Chiriac
15 feb 2013 490 vizualizări
Sportivii focşăneni sunt cotaţi cu şanse la medalii la aceste întreceri

Azi, atleţii de la CS Unirea Focşani, CSM 2007 şi LPS Focşani vor debuta la campionatelele naţionale de seniori şi tineret . Întrecerile vor avea loc în sala de atletism a Complexului Naţional “Lia Manoliu” din Bucureşti. Clubul CSM Focşani îşi pune speranţe în cele două atlete, Valentina Tănase şi Roberta Anghel, care au avut rezultate foarte bune la începutul acestui an. Sportivele pregătite de Ştefan Munteanu au obţinut rezultate notabile în întrecerile din 2013 şi au şanse la medalii. Din păcate, ambele sportive au acuzat probleme medicale, dar antrenorii speră ca ele să fie apte la ora concursului. LPS Focşani îi va avea la start pe Vlad Dulcescu, Nicoleta Coman şi Cosmin Ursu. Antrenorul Gicu Alecsandrescu şi-a exprimat speranţa că atleţii săi vor avea evoluţii meritoriii la aceste întreceri. Pe 24 februarie, Sala de Atletism din Bacău va fi gazda finalelor Juniorilor II. Campionatele Naţionale de Juniori III sunt programate pe 16 martie, iar cele de copii în aprilie.   (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.