Sport

Doar Steaua mai vrea arbitri străini

Ziarul de Vrancea
14 feb 2013 428 vizualizări
In afară de meciurile Stelei cu FC Vaslui, Pandurii şi Petrolul, toate meciurile din Liga I vor fi conduse de brigăzi romaneşt Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, a declarat, ieri, la Casa Fotbalului, că singurele meciuri din returul Ligii I care vor fi arbitrate de brigăzi din străinătate sunt cele ale formaţiei Steaua, cu FC Vaslui, Pandurii Targu Jiu şi Petrolul Ploieşti.

"Sper că arbitrii sunt pregătiţi pentru retur. În acest retur vom mai avea arbitri străini. Singura echipă care şi-a menţinut cerera este Steaua, la un moment dat, domnul Becali şi-a motivat această cerere. Aşa că la meciurile Stelei vom mai vedea arbitri străini. Sunt trei meciuri, cu FC Vaslui, Pandurii Targu Jiu şi Petrolul. în tur au fost şi lucruri bune, dar şi altele pe care trebuie să le îmbunătăţim. Dacă aş fi subiectiv, mi-aş dori să văd un arbitru roman într-o finală europeană, dar în momentul acesta e foarte greu să se întample acest lucru. Aşa că mi-aş dori foarte tare ca o echipă romanească să ajungă în finala Europa League", a declarat Deaconu.
Arbitrul Marius Avram speră ca toate echipele din Liga I să renunţe la cererile de a aduce brigăzi din străinătate: "Abia aşteptăm să reînceapă campionatul, şi noi ca şi fotbaliştii ne-am făcut pregătirea pentru acest an. în fiecare iarnă aşteptăm reînceperea emoţiilor de la fiecare meci. Nu sunt meciuri pe care nu aş vrea să le arbitrez, sper ca şi cei din Comisia Centrală a Arbitrilor să fie convinşi că sunt pregătit să arbitrez orice meci. Sperăm să se menţină climatul de linişte pe care l-am avut în a doua parte a turului şi să se renunţe la ideea aducerii arbitrilor străini, pentru că am înţeles că mai e o singură echipă care îşi menţine poziţia". La Casa Fotbalului se desfăşoară Cursul de instruire a arbitrilor şi arbitrilor asistenţi din lotul pentru Liga 1, organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.