Sport

Tenisul de la CSM 2007 aşteaptă votarea bugetului

Dan Chiriac
12 feb 2013 794 vizualizări
varianta construirii unui teren acoperit în parcul “Nicolae Bălcescu” este condiţionată de bugetul oraşului pe anul în curs

Secţia de tenis de la CSM  2007 Focşani aşteaptă votarea bugetului municipiului Focşani pentru a afla dacă există fondurile necesare pentru construirea unui teren în parcul “Nicolae Bălcescu”. După cum se ştie, după un conflict cu cei din conducerea clubului, reprezentanţii secţiei de tenis de la CSM 2007 au mers în audienţă la primarul Decebal Bacinschi şi i-au arătat varianta de reactualizare a planului de amplasare a terenurilor de tenis din parc. “În acest moment baza sportivă din parc este singura care nu are vestiar, iar iarna nu avem unde să facem antrenamente. Vrem ca în viitorul cat mai apropiat să rezolvăm aceste probleme”, a arătat secretatul secţiei de tenis Dan Lupu. Preşedintele secţiei, Florin Cristian, şi secretarul Dan Lupu le-au reproşat celor din Comitetul director faptul că clubul a pierdut terenul trei de tenis din Parcul “Nicolae Bălcescu”. Pe acest spaţiu, Primăria Focşani a construit o pistă de role pentru tinerii din oraş. Secţia de tenis de la clubul CSM Focşani 2007 a formulat mai multe demersuri pentru a moderniza terenurile din parcul Bălcescu. “Secţia Tenis - CSM Focşani 2007 a primit un prim răspuns la demersurile pe care le-a efectuat în ultima vreme, pe langă autorităţile locale focşănene. Aparatul Permanent de Lucru al CL Focşani ne-a transmis că Programul proiect va fi analizat în cadrul fundamentării Bugetului Local al Municipiului Focşani, aferent anului 2013”, ne-a mai precizat Lupu. Reprezentanţii secţiei de tenis ne-au mai transmis că a început acţiunea de degajare a zăpezii de pe terenurile de tenis din parcul "Nicolae Bălcescu". “Apreciem că în a doua jumătate a săptămanii terenurile vor fi bune de joc, bineînţeles pentru cei  rezistenţi la temperaturi mai scăzute decat cele uzuale pentru tenis. În ultima lună, încă şase copii cu varste cuprinse între 9 şi 11 ani, au depus la secretariatul Secţiei Tenis-CSM Focşani 2007 cereri de legitimare. Acestea, împreună cu cele înregistrate anul trecut, vor fi transmise luna viitoare, la F.R. de Tenis”, ne-a mai spus Dan Lupu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.