Sport

Înfrangere pe mana arbitrilor

Cristina Roibu
11 feb 2013 930 vizualizări
Progresul Focşani - Smart Ionescu Bucureşti (1-3), în etapa a 12-a a ligii întai de futsal

Echipa de futsal Progresul Focşani a disputat aseară prima partidă oficială în 2013, în liga întai. Focşănenii au întalnit pe pachetul Sălii Polivalente pe Smart Ionescu Bucureşti, echipă aflată pe poziţia a doua în clasament. Meciul se anunţa echilibrat, ambele formaţii avand evoluţii foarte bune în turul campionatului. Prima repriză a meciului a fost foarte echilibrată, perioadele de dominare fiind împărţite. Bucureştenii au început mai bine şi au ratat primele ocazii prin Şotarcă şi Iliescu, fostul jucător de la Unirea Focşani. Progresul a revenit în joc, iar Chivu şi Stanciu au avut la randul lor ocazia de a deschide scorul. Portarul Bogdan Sava a avut cateva intervenţii foarte bune în faţa atacanţilor adverşi. Primul act s-a terminat cu un scor alb. Imediat după reluare, bucureştenii au reuşit să deschidă scorul. Tomescu a marcat sub bară, după un şut cu şpiţul. Bucureştenii au în echipă mai mulţi jucători care în anii trecuţi au jucat la Concordia Chiajna şi au cochetat cu echipa naţională. Chivu a marcat în minutul 25 un gol valabil, dar cei doi arbitri nu au văzut că mingea a depăşit linia porţii. Reluările televiziunii digisport, care a transmis în direct partida de la Focşani, au arătat că mingea a depăşit cu întreaga circumferinţă linia porţii. Şotarcă a dus scorul la 2-0, după o fază în care Petrică Ungureanu a trimis mingea în bară. Imediat, minutul 29, Alecsandrescu a redus din diferenţă după o fază în care Ilaş a pasat decisiv. Şotarcă a marcat ultimul gol al meciului cu 18 secunde înainte de final. Progresul Focşani a jucat cu: Sava, Borş, Sergiu Sava, Ungureanu, Chivu, Ilaş, Dumitriu, Alecsandrescu, Stanciu, G. Sandu. Smart Ionescu a evoluat cu următoarea formaţie: Juverdeanu, Tomescu, Iliescu, Şotarcă, Răducanu, Cristea, I. Moldoveanu, A. Moldoveanu, Ungureanu, Micu, Niculae şi Enache. Etapa viitoare, Progresul Focşani va juca în deplasare cu United Galaţi. Partida se va juca sambătă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.