Sport

Se incinge lupta pentru calificare

Dan Chiriac
10 feb 2013 714 vizualizări
Patru echipe sunt deja calificate în sferturile de finală, la Cupa Firmelor u alte şase se bat pentru a merge mai departe u la campionatul de futsal tineret s-a înregistrat scorul sezonului, 17-1

Lupta pentru calificare este deschisă la competiţiile de minifotbal ce se dispută la Sala Polivalentă, pe perioada sezonului rece. Cupa Firmelor a programat sambătă partidele rundei a cincea. Lucrurile încep să se clarifice într-o anumită măsură în cele două grupe. Patru formaţii se pregătesc deja pentru sferturile de finală, în timp ce alte şase formaţii se luptă pentru calificare. Roberbian, Vranlact, Monte Carlo şi Voinţa Deep Serv sunt ca şi calificate în sferturile de finală. Asta după ce în partidele de la finalul săptămanii, toate formaţiile au obţinut victorii scontate. Roberbian a trecut cu 3-1 de Green Team, după un meic echilibrat. Vranlact nu a avut emoţii şi s-a impus cu 6-1 în faţa ultimei clasate. Monte Carlo a obţinut un succes la limită, scor 1-0, şi pare lipsită de emoţii în ultimele etape. Deep Serv, cu o echipă formată numai din jucători care au evoluat în liga a doua sau a treia, a trecut cu 3-1 de Vila Geo. Lazăr – Mihai, Gurguiatu, Curteanu, Bodoc, Toma, este componenţa primului şase la Voinţa Deep Serv.  În Grupa A patru echipe se luptă pentru cele trei locuri rămase disponibile pentru sferturile de finală. Vinexport (9 puncte), GS Mobile şi Velvet (6 puncte) şi Vila Geo (4 puncte) sunt în luptă pentru locurile 2-4. În Grupa B, trei echipe şi-au asigurat prezenţa în sferturi. Green Team şi Pantzer se luptă pentru poziţia a patra. Prima formaţie are avantajul victoriei directe.

Opt echipe se bat pentru semifinale

Lupta pentru calificarea în semifinale este şi mai echilibrată la campionatul judeţean de futsal. În Grupa A, Young Boys Focşani a provocat prima înfrangere celor de la Wasserman. Cele două echipe s-au instalat pe primele două locuri ale clasamentului. Young Boys a realizat ieri scorul campionatului, trecand cu 17-1 de Viitorul Sud. Euroamnia Dumbrăveni şi FC Mărăşeşti sunt însă în urmărirea lor. Echipa din Mărăşeşti a obţinut o victorie clară şi reintră în calcule pentru unul din primele două locuri. În Grupa B, toate cele patru echipe au şanse să meargă în careul de aşi. Speranţa şi Podgoria Coteşti au de disputat o restanţă din prima etapă. Soarta echipelor calificate se va decide în ultima rundă. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor:
Campionatul de futsal tineret:
Grupa A:
Young Boys – Wassermann 4-1
Fc Mărăşeşti – Fc Viitorul Sud 6-3
Young Boys – FC Viitorul Sud 17-1
FC Mărăşeşti – Euromania Dumbrăveni 6-2
Young Boys 11p, Wassermann 9p, Mărăşeşti 7p, Dumbrăveni 6p, Viitorul Sud 1p
Grupa B:
Tomrad – Podgoria Coteşti 6-3
Speranţa – Vointa Odobeşti 7-4
Speranţa 8p, Tomrad 7p, Odobeşti 6p, Coteşti 4p,
Cupa Firmelor:
Grupa A:
GS Mobile – Omega Tîmplărie 9-5
Velvet – Flux 6-2
Vila Geo – Voinţa Deep Serv 1-3
Vinexport  -a stat
Restanţă: Voinţa Deep Serv – Vinexport
Deep Serv 12p, Vinexport 9p, GS Mobile 6p, Velvet 6p, Vila Geo 4p, Flux 3p, Omega1p
Grupa B:
Roberbian – Green Team 3-1
Arsenal – Vranlact 1-6
Pantzer – Monte Carlo 0-1
Maxx – a stat
Roberbian 12p, Monte Carlo 12p, Vranlact 9p, Pantzer 6p, Green Team 6p, Arsenal 0p, Maxx 0p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.