Sport

Beată de fericire

Ziarul de Vrancea
10 feb 2013 732 vizualizări
O baschetbalistă americană care joacă la Alexandria s-a aruncat de la etaj după o petrecere şi a ajuns la spital

O baschetbalistă americancă de la Baschet Club Teleorman a ajuns, ieri, la Spitalul Judeţean, avand un picior rupt, după ce a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuia în Alexandria, pe capota unei maşini, iar poliţiştii spun că tănăra ar fi fost în stare de ebrietate. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Teleorman, primele cercetări ale poliţiştilor arată că în noaptea de sambătă spre duminică tanăra ar fi fost la o petrecere, iar după terminarea acesteia sportiva a căzut de la etajul al patrulea, pe capota unei maşini parcate. "Tanăra de 23 ani a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Teleorman, starea acesteia fiind stabilă. Are un picior rupt, i-a fost pus piciorul în ghips şi a refuzat internarea. Au fost audiate mai multe persoane în compania cărora tanăra şi-a petrecut noaptea şi se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul. Pană în prezent a fost înlăturată posibilitatea producerii unei fapte cu violenţă şi urmează să stabilim dacă este un accident sau o tentativă de suicid", a declarat, ieri purtătorul de cuvant al Poliţiei Teleorman, Adrian Ilicea. Potrivit acestora, există suspiciuni că tanăra ar fi fost în stare de ebrietate.
Tanăra, Chelsea Ann Lyons, care de un sezon este extremă la echipa Baschet Club Teleorman, locuieşte într-un apartament din Alexandria cu o altă colegă de echipă, Shanita Tava Arnold. Primele date şi mărturii de la faţa locului arată că în timp ce Shanita Tava Arnold se afla într-o altă cameră, Chelsea Ann Lyons a deschis fereastra, căzand de la etaj.  Reprezentanţii clubului sportiv din Alexandria au confirmat că jucătoarea are un picior fracturat şi că a refuzat, pe bază de semnătură, internarea în spital. "Am înţeles că a fost o petrecere la care ea şi colega sa de cameră au participat noaptea trecută, alături de două prietene romance, într-un club. Eu am întrebat-o cand am adus-o de la spital ce s-a întamplat şi de ce a făcut acest gest şi mi-a răspuns că «de fericire». Ea nu a avut probleme deosebite de comportament de cand evoluează la noi", a declarat preşedintele clubului sportiv din Alexandria, Călin Voicu. Echipa din Alexandria evoluează în Liga Naţională de baschet feminin, unde ocupă locul al şaselea în prezent, iar baschetbalista Chelsea Ann Lyons a venit la formaţie împreună cu alte două sportive din SUA. Sambătă, echipa Baschet Club Teleorman, care la mijlocul săptămanii a obţinut în deplasare două victorii, la Oradea şi Timişoara, nu a fost programată în etapa campionatului naţional.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.