Sport

Războiul lui Pluşenko cu Eurosport

Ziarul de Vrancea
10 feb 2013 987 vizualizări
Marele patinator va da în judecată pe comentatorul Andrei Jurankov care şi-a exprimat opinia că Evgheni nu s-a operat şi totul a fost o operaţiune mediatică

Patinatorul Evgheni Pluşenko a declarat, ieri, pentru agenţia rusă R-Sport, că va da în judecată un comentator TV pentru calomnie, după ce acesta a afirmat că sportivul de fapt nu s-a operat şi că informaţiile privind intervenţia chirurgicală au fost o strategie de PR.  Pluşenko s-a retras de la Campionatele Europene de la Zagreb, luna trecută, după programul scurt, şi antrenorul său Aleksei Mişin a anunţat ulterior că patinatorul a fost supus unei operaţii la coloana vertebrală, la o clinică din Israel.
Sambătă, comentatorul Andrei Jurankov, de la Eurosport, a spus că Pluşenko a minţit că s-a operat şi că totul a fost o strategie de PR: "Părerea mea este că nu a fost o astfel de operaţie şi că toată povestea, avand în vedere cum a fost prezentată în mass media - a fost o exclusivitate a unui post şi doar anumite surse media au primit informaţia şi au scris despre asta -, totul pare o strategie folosită pentru acţiuni de PR în showbiz".
"Am discutat deja cu avocaţi. Luni vom intenta un proces. Mă voi lupta pentru onoarea şi pentru demnitatea mea, deoarece nu a fost doar o insultă la adresa mea, ci şi la adresa echipei mele. Asemenea personaje nu ar trebui să lucreze în televiziune", a declarat Pluşenko. Jurankov a declarat pentru R-Sport că nu consideră calomnioase afirmaţiile sale. "Mi-am exprimat punctul de vedere despre cum s-a prezentat cazul în mass-media. Am spus doar că a părut o strategie de PR", a explicat comentatorul TV.
Zilele trecute, în presa israeliană au apărut speculaţii conform cărora Pluşenko nu ar fi fost operat. Soţia sportivului a negat zvonurile respective şi a postat fotografii cu Pluşenko pe un pat de spital



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.