Sport

Procurorul contraatacă

Ziarul de Vrancea
8 feb 2013 510 vizualizări
Cornel Dinu ameninţă că îi va da în judecată pe Ana Maria Prodan şi Mihai Stoica pentru calomnie * în schimb, Dinu îl iartă pe Reghecampf

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, la Sport.ro, că îi va acţiona în justiţie pentru calomnie pe impresarul Ana Maria Prodan şi pe managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, după ce aceştia l-au jignit, însă nu şi pe antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf. Dinu a precizat că nu se teme de ameninţările formulate la adresa sa de Ana Maria Prodan, conform cărora aceasta îl va da în judecată şi îi va cere daune de un milion de euro. Impresarul a făcut aceste afirmaţii după ce oficialul dinamovist l-a acuzat pe soţul ei de implicare în mafia pariurilor. " Problema este că am şi eu punctele mele de intervenţie mult mai clare, eu nu am făcut altceva decat nişte mărturii concrete, am salvat viaţa unui om căzut în ispită, sunt cu conştiinţa împăcată din toate punctele de vedere, chiar dacă el nu recunoaşte. Mai mult decat atat, îmi rezerv şi eu dreptul... La ce s-a spus despre mine, începand de la faptul că s-a spus că nu ştiu pe unde eram, la o amantă, cand soţia mea murea, sau că îmi dădea de mancare cand murea tata în cimitir, nu ştiu cum o cheamă, că e impresară şi vreau să-i uit numele... Vă daţi seama că lucrurile astea nu vor rămane nici ele nepedepsite. Acelea sunt realmente probe de calomnie şi voi acţiona în consecinţă. Am şi vorbit cu avocaţii mei în sensul acesta. Voi lupta pană la capăt pentru adevăr şi pentru dreptate", a declarat Dinu. Fostul selecţioner a catalogat drept "abjecte" jignirile care i s-au adus de către Ana Maria Prodan şi de Mihai Stoica. "Mihai Stoica nu este la prima prestaţie de genul acesta. În rest nu am nimic, pentru că eu respect oamenii care sunt cu adevărat în teren, l-am salvat, nu am nimic... Îi înţeleg lipsa de maturitate a lui Reghecampf, într-o astfel situaţie cand trebuia mai degrabă să tacă din gură. Eu nu am decat respect iubire, înţelegere şi îi ţin pumnii lui Reghecampf să reuşească în fotbal", a spus Dinu, care este convins că a făcut o faptă bună salvandu-l pe Reghecampf de la o eventuală pedeapsă pe care i-ar fi putut-o acorda sarbii implicaţi în mafia pariurilor. Dinu a completat ce a spus despre cazul tentativei de meci aranjat dintre Bayern şi Energie Cottbus, precizand că sarbii i-ar fi cerut lui Reghecampf bani în plus, pentru că partida nu s-a terminat cu scorul care trebuia.
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Laurenţiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sarbă a pariurilor, pentru a aranja o partidă cu Bayern München, pe vremea cand actualul antrenor stelist evolua la Cottbus. Antrenorul Stelei a negat, marţi, acuzaţiile, precizand că îl va acţiona în instanţă pe Cornel Dinu. Luandu-i apărarea lui Reghecampf, Mihai Stoica l-a jignit şi el pe Cornel Dinu, despre care a spus că şi-a petrecut toată viaţa pe sub mese.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.