Sport

Voleibalistele învinse pe teren propriu de ultima clasată

Dan Chiriac
3 feb 2013 473 vizualizări
CSM 2007 are lotul decimat şi nu a putut caştiga în faţa celor de la Concordia Chiajna u pe seturi, scorul a fost 28-30, 13-25, 20-25

Voleibalistele de la CSM 2007 Focşani au plătit tribut absenţelor din cadrul lotului şi au pierdut meciul jucat sambătă în Divizia  A 2. CSM Focşani 2007 nu s-a bazat la acest joc pe serviciile mai multor jucătoare. Antrenorii Marian Rădulescu şi Romina Coman au trimis în teren foarte multe junioare, doar Mihaela Taskiran avand experienţa meciurilor din liga întai. Aceasta acuză însă la randul său o accidentare. Alexandra Ciucă şi Alexandra Ioana Blaga, ambele operate de apendicită, nu au intrat pe teren. Cu un lot mai bun decat cel din meciul tur, echipa din Chiajna s-a impus cu scorul de 3-0. Primul set a fost foarte echilibrat, decis abia în prelugiri. Ambele echipe au avut mingi de set, dar în cele din urmă oaspetele s-au impus cu 30-28. Setul doi nu a avut istoric, Chiajna caştigang cu 25-13. Ultimul act a început favorabil pentru CSM, care a lăsat impresia că poate întoarce soarta meciului. Chiajna a revenit însă şi a încheiat conturile cu 25-20. Focşaniul le-a avut pe teren pe: Coman, Taskiran, Mihăeş, Ciucu, Mocanu, Tisianu, Iuliana Pintilie. Focşănencele ocupă în acest moment locul şapte în clasament, cu şase puncte acumulate. Chiajna a rămas ultima în clasament.  Voleibalistele din Ilfov  au pregătit foarte atent acest joc şi au reuşit să-şi ia revanşa după ce Focşaniul a caştigat în tur cu 3-0. Partida a avut loc în sala Liceului cu Program Sportiv pentru că Sala Polivalentă este ocupată cu targul de haine. În ultima etapă a returului, CSM 2007 se va deplasa la Oneşti pentru partida cu Trotuşul. În tur, echipa băcăuană condusă de Marian Popescu, fostul antrenor de la Focşani, s-a impus cu 3-0. Acum, voleibalistele de la CSM 2007 îşi doresc revanşa. Va fi un meci al orgoliilor, mai ales că în lotul oneştencelor se află trei jucătoare care au jucat în liga întai la Focşani. De asemenea, CSM 2007 mai are de disputat un meci restant cu Pro-volei Botoşani. Va fi meciul care va decide ocupanta locului şase la finalul sezonului regulat. Antrenorii echipei vor să omogenizeze foarte mult lotul, în condiţiile în care şi-au propus să ducă echipa în liga întai, în sezonul viitor. Echipa din Focşani a jucat în urmă cu trei ani în liga naţională, dar a retrogradat după un singur sezon. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.