Sport

A căzut transferul lui Marius Niculae

Ziarul de Vrancea
1 feb 2013 1035 vizualizări
Sporting Lisabona a renunţat, cel puţin pană în vară, la achiziţia atacantului vasluian, deoarece răspunsul primit de la FIFA, în legătură cu situaţia jucătorului care a evoluat pentru Dinamo în Supercupă, a fost neconcludent

Gruparea Sporting Lisabona a renunţat la transferul atacantului Marius Niculae pentru a evita posibile sancţiuni FIFA. "O Jogo" notează că oficialii de la Sporting au decis să renunţe la transferul romanului, dar nu exclud posibilitatea de a-l aduce în vară. Regulamentele FIFA nu permit ca un jucător să evolueze pentru mai mult de două cluburiîn intervalul 1 iulie - 30 iunie. Niculae a jucat pentru Dinamo la 14 iulie 2012, în Supercupa Romaniei, cu CFR Cluj, iar apoi a fost transferat la FC Vaslui. Joi dimineaţă, Sporting Lisabona anunţase pe site-ul oficial că atacantul echipei FC Vaslui, Marius Niculae, revine la gruparea lusitană, precizand că romanul a fost mereu "un jucător foarte îndrăgit de fani". Marius Niculae, care a efectuat şi vizita medicală, ar fi urmat să semneze un contract pe un an şi jumătate cu formaţia Sporting Lisabona.
Precizări în legătură cu acest aspect controversat din regulamentele FIFA au fost făcute de preşedintele grupării lusitane, Luis Godinho Lopes,  care a spus că transferul lui Niculae nu s-a realizat deoarece răspunsul FIFA în privinţa jucătorului nu a fost concludent: "Ştiam de meciul pe care l-a jucat Niculae la Dinamo Bucureşti şi am încercat să contactăm FIFA pentru a primi lămuriri în privinţa acestei situaţii. De la FC Vaslui şi de la federaţia romană am primit confirmarea că jocul de Supercupă aparţine sezonului trecut, dar răspunsul FIFA nu a fost concludent. Astfel, nu l-am achiziţionat pe Niculae deoarece nu doream să îl lăsăm pe fotbalist fără să joace", a spus Godinho Lopes. Conducătorul grupării din Lisabona a precizat că înainte de a renunţa la transferul lui Niculae s-a gandit şi la varianta unei eventuale reveniri a atacantului la FC Vaslui sub formă de împrumut. "Îmi pare rău. Şi lui îi pare rău. Dar i-am promis că vom discuta din nou, la finalul sezonului", a adăugat Godinho Lopes.
Marius Niculae, în varstă de 31 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile Dinamo Bucureşti, Sporting Lisabona, Standard Liege, FSV Mainz, Inverness, Kavala şi FC Vaslui.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.