Sport

Surpriză la Cupa Fair-Play: Poliţia a învins Hunters

Dan Chiriac
28 ian 2013 704 vizualizări
Poliţiştii au caştigat cu 6-4 deşi nu s-au putut baza pe cel mai bun jucător, Petrică Ioan u Poliţia a urcat pe locul doi după această victorie

Echipa poliţiştilor vranceni a reuşit o victorie mare în derby-ul etapei de la Cupa Fair-Play. Poliţia a trecut cu 6-4 de Hunters, caştigătoarea ediţiei precedente şi una dintre candidatele la titlul şi în acest an. Partida a fost foarte echilibrată, dar poliţiştii au avut un plus în joc. Portarul Robert Ionel, care a împlinit 39 de ani în ziua jocului, a făcut un meci senzaţional, parand multe dintre fazele de atac a formaţiei patronate de Marius Crăciun. Sandu Ciubotaru şi Gabi Ştefănescu au jucat fără greşeală în apărare, în timp ce Tudorel Ivan, Silviu Tudorache, Dan Pascu, Enache Manolache sau Janet Avram au fost responsabili cu golurile. În final, portarul celor de la Hunters a fost eliminat după ce a comis henţ în postură de ultim apărător. În urma acestui rezultat, Poliţia a urcat pe poziţia a doua în clasament, avand 11 puncte. Pe primul loc a rămas GS Mobile, care nu a avut emoţii în meciul cu Pinola. Hunters şi Soveja, ambele cu 9 puncte răman pe locurile 3 şi 4, cele care asigură prezenţa în semifinale. Etapa viitoare, Soveja şi Poliţia se vor întalni în cel mai atractiv meci. Partida dintre Center Vet şi Teomax, amanată sambătă seara, după ce prima echipă nu a reuşit să ajungă la Focşani, a fost reprogramată pentru duminică seara. Teomax s-a impus cu 6-3. Finanţele au obţinut primul succes din acest turneu după ce au trecut cu 7-5 de Trust LF.
GS Mobile, victorie pe final
Cel mai interesant meci al grupei A la Cupa Firmelor, disputat duminică seara, a fost cel dintre GS Mobile şi Vila Geo. Ambele formaţii au ca obiectiv calificarea în sferturile de finală. În aceste condiţii, jocul a fost foarte echilibrat, ambele echipe avand şansa să caştige. Vila Geo a condus cu 2-0 şi părea că s-a distanţat în caştigătoare. S-a dovedit încă o dată că 2-0 este cel mai periculos scor. Covaci a reuşit o dublă şi a egalat. GS Mobile s-a impus cu 3-2, după un gol marcat  cu un minut înainte de final. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor şi clasamentele:
Cupa Firmelor:
Grupa A:
Duminică
Velvet-  Omega 4-2
Vila Geo – GS Mobile 2-3
Partida Deep Serv-  Vinexport a afost amanată
Flux  -a stat
 Vinexport 9p, Deep Serv 6p, GS Mobile 6p, Vila Geo 4p, Flux 3p, Velvet 3p, Omega1p
Grupa B:
Sambătă:
Arsenal – Monte Carlo 6-9
Maxx – Robebrbian 0-11
Gren Team – Pantzer 7-3
Vranlact – va sta
Roberbian 9p, Monte Carlo 9p, Vranlact 6p, Pantzer 6p, Green Team 6p, Arsenal 0p, Maxx 0p
Cupa Fair-Play
Sambătă
Pinola – GS Mobile 3-7
Teomax- Center Vet 6-3
Poliţia - Hunters 6-4
Trust LF – Finanţe 5-7
GS Mobile 13p, Poliţia 11p, Hunters 9p, Soveja 9p, Pinola 6p, Finanţe 4p Center Vet 3p, Teomax 3p, Trust LF 0p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.