Sport

Reghe şi Ana, citaţi la Poliţie

Ziarul de Vrancea
28 ian 2013 688 vizualizări
Noi audieri în cazul şantajului efectuat de fostul impresar Dumitru Tudor, asupra familiei Reghecampf

Laurenţiu şi Ana Maria Reghecampf au fost citaţi pentru noi audieri în dosarul de şantaj deschis pe numele fostului impresar Dumitru Tudor, zis "Ciorbă", prins în flagrant în timp ce lua de la aceştia o sumă de bani pentru a nu face publice presupuse fapt compromiţătoare legate de cei doi. Ana Maria Prodan  şi Laurenţiu Reghecampf au fost chemaţi din nou la audieri de anchetatorii Poliţiei Sectorului 2, în dosarul în care Dumitru Tudor este cercetat în stare de libertate pentru acuzaţia că, în cursul anului trecut, a încercat să-i şantajeze. În 18 octombrie 2012, Dumitru Tudor a fost prins în flagrant după ce a luat de la aceştia 12.000 de lei, pentru a nu face, în cadrul unor emisiuni de televiziune, undele dezvăluri legate de presupuse infracţiuni comise, în trecut, de soţia antrenorului Stelei.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, dosarul lui Dumitru Tudor este aproape de finalizare, dar înainte de a fi trimis la Parchetul de pe langă Judecătoria Sectorului 2, cu propunere de trimitere în judecată, mai este nevoie de o ultimă audiere a soţilor Reghecampf, care au formulat denunţul. Iniţial, cei doi fuseseră citaţi pentru data de 24 ianuarie, însă nu s-au prezentat. Ca urmare, poliţiştii i-au citat pentru a doua oară, iar aceştia sunt aşteptaţi săptamana viitoare pentru declaraţii.
"Nu am reuşit să ajungem la Poliţie din cauza faptului că atat eu cat şi soţul meu am fost foarte ocupaţi. Sunt impresar FIFA, iar acum este perioada de transferuri. Ca urmare, am fost mai mult plecată în străintate, unde am negociat cu mai mulţi fotbalişti. Am vorbit cu soţul, iar săptămana viitoare, cand se întoarce cu echipa din cantonament, o să ne prezentăm împreună la Poliţie ca să rezolvăm această problemă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ana Maria Reghecampf. Potrivit procurorilor, în cursul anului 2012, în repetate randuri, fostul impresar Dumitru Tudor a exercitat presiuni asupra soţilor Reghecampf, făcand în cadrul apariţiilor sale în mass-media afirmaţii denigratoare la adresa celor doi.  Fostul impresar, în varstă de 61 de ani, a fost prins după ce a primit de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Ana Maria Prodan, 12.000 de lei, pentru a nu duce la îndeplinire ameninţările de denigrare a imaginii publice a acestora. Surse din Poliţie declarau pentru MEDIAFAX că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla "Ciorbă", îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia. Dumitru Tudor le-a cerut celor doi să-i aducă, la un restaurant din Sectorul 1, o primă tranşă de 12.000 de lei, fiind prins de poliţişti cand primea banii. Potrivit surselor citate, Ciorbă" a ajuns să aibă probleme cu banii după ce a încercat, fără succes, să facă profit de pe urma mai multor localuri pe care le-a deţinut în Capitală.
În lumea fotbalului, Tudor este cunoscut drept un personaj pe cat de pitoresc, pe atat de controversat. El şi-a încercat norocul şi ca impresar de fotbalişti, cei mai cunoscuţi sportivi care au avut contracte de reprezentare cu el fiind foştii stelişti Adrian Neaga şi Nicolae Dică. În prezent, nu mai deţine licenţă FIFA pentru această activitate.  Ultimul scandal public în care a fost implicat a fost cu Ana Maria Prodan. Tonul acuzaţiilor l-a dat "Ciorbă", care a invocat aşa-zise episoade din trecutul Anei Maria Prodan, schimburile de replici atingand ulterior şi subiectul banilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4103 zile, 22 ore, 9 minute, 28 secunde
A inceput lumea sa se cam sature si de fufa asta.Si ea si mama-sa ar trebui sa intre in programul "rabla".
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.