Sport

Duelurile pentru calificare devin tot mai aprige

Dan Chiriac
27 ian 2013 603 vizualizări
în ciuda vremii nefavorabile, echipele s-au chinuit şi au reuşit să ajungă la turneele de minifotbal de la Sala Polivalentă u doar “veterinarii” din Tătăranu au spus “pas”, nereuşind să ajungă la Focşani

Iarna a dat bătăi de cap echipelor participante la cele trei competiţii de minifotbal organizate la Sala Polivalentă. Multe echipe au avut dificultăţi în a ajunge la Focşani, dar în cele din urmă, cu o singură excepţie, toate partidele s-au jucat. Doar cei de la Centervet, cu mai mulţi jucători din localitatea Tătăranu, au solicitat organizatorilor reprogramarea partidei de sambătă seara. După cum se ştie, drumul Tătăranu – Focşani este închis de vineri dimineaţă. Dificultăţi pentru a ajunge la Focşani au avut şi cei de la FC Mărăşeşti. Chiar dacă au întarziat cateva minute, aceştia au ajuns la timp, astfel încat meciul lor de la campionatul judeţean de futsal s-a putut disputa.
Roberbian a făcut scorul campionatului
Meciurile Grupei B de la Cupa Firmelor au adus multe goluri. Roberbian a realizat scorul campionatului, după ce au trecut cu 11-0 de Maxx. Monte Carlo a reuşit a treia victorie consecutivă, 9-6 cu Arsenal şi a luat o opţiune foarte importantă pentru a merge în sferturile de finală. Cel mai interesant meci al rundei a fost cel dintre Green Team şi Pantzer. Cele două formaţii se luptau pentru poziţia a patra. Pantzer a deschis scorul după un autogol în stilul “Bănel Nicoliţă”, dar nu a reuşit să păstreze avantajul pe tabela de marcaj. Green Team a arătat că este echipa mai bună şi a obţinut o victorie care o menţine în cursa calificării. În Grupa A, partidele jucate duminică au adus partide echilibrate. GS Mobile şi Vila Geo s-au întalnit într-un meci important pentru calificarea în faza următoare a competiţiei. Velvet a caştigat cu 4-2 derby-ul ultimelor clasate. La Cupa Firmelor, una dintre partide a fost amanată. Întalnirea dintre Deep Serv şi Vinexport se va juca pe 3 februarie. Echipa patronată de Marian Spînu a participat la o competiţie de minifotbal la Iaşi.
Un singur meci la Cupa Fair-Play
Sambătă, la Cupa Fair-Play, întrecere rezervată jucătorilor de peste 35 de ani, s-a jucat un singur meci. GS Mobile a trecut cu 7-3 de Pinola, într-un meci în care s-au întalnit mai mulţi jucători de la fosta echipă Steaua Focşani. Telefoniştii şi-au consolidat prima poziţie în clasament, la capătul unui meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul. De altfel, la un moment dat, scorul a fost 7-0. Center Vet şi Teomax şi-au amanat meciul de sambătă. Echipa veterinarilor a anunţat că nu poate ajunge la meci. Mai mulţi jucători de la această formaţie locuiesc la Tătăranu. Aseară au avut loc ultimele două partide ale rundei, Poliţia – Hunters şi Finanţe- Trust LF.
Wasserman şi Odobeşti, lideri la futsal
Campionatul judeţean de futsal a programat partidele unei noi etape. În Grupa A, Wasserman a realizat al treilea succes consecutiv şi s-a instalat pe prima poziţie. Euromania Dumbrăveni şi-a revenit după cele două înfrangeri şi a făcut scor cu FC Mărăşeşti. Cele două învingătoare se vor lupta cu Young Boys Focşani pentru cele două poziţii care asigură calificarea. În Grupa B, Voinţa Odobeşti a trecut a doua oară de Tomrad. Dacă în primul meci scorul a fost 3-2, de această dată, odobeştenii s-au impus cu 3-0. Podgoria Coteşti şi Speranţa au încheiat la egalitate meciul direct, scor 2-2. Toate cele patru echipe răman cu şanse reale de calificare. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor şi clasamentele:
Cupa Firmelor:
Grupa A:
Duminică
Velvet-  Omega 4-2
Vila Geo – GS Mobile
Partida Deep Serv-  Vinexport a afost amanată
Flux  -va sta
 Vinexport 9p, Deep Serv 6p, Vila Geo 4p, GS Mobile 3p, Flux 3p, Velvet 3p, Omega1p
Grupa B:
Sambătă:
Arsenal – Monte Carlo 6-9
Maxx – Robebrbian 0-11
Gren Team – Pantzer 7-3
Vranlact – va sta
Roberbian 9p, Monte Carlo 9p, Vranlact 6p, Pantzer 6p, Green Team 6p, Arsenal 0p, Maxx 0p
Campionatul de futsal tineret:
Grupa A:
FC Mărăşeşti  - Wasserman 3-5
Euromania Dumbrăveni – Viitorul Sud 8-2
Wassermann 9p, Dumbrăveni 6p, Young Boys 5p, Mărăşeşti 1p, Viitorul Sud 1p
Grupa B:
Tomrad - Voinţa Odobeşti 0-3
Speranţa- Podgoria Coteşti 2-2
Odobeşti 6p, Speranţa 5p, Tomrad 4p, Coteşti 4p,
Cupa Fair-Play
Sambătă
Pinola – GS Mobile 3-7
Teomax- Center Vet – amanat
Duminică
Poliţia - Hunters
Trust LF – Finanţe
GS Mobile 13p, Hunters 9p, Soveja 9p, Poliţia 8p, Pinola 6p, Center Vet 3p, Finanţe 1p, Trust LF 0p, Teomax 0p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.