Sport

Baschetbaliştii au pierdut cu Asesoft

Ziarul de Vrancea
23 ian 2013 418 vizualizări
LPS Focşani - Asesoft Ploieşti 46 - 79, într-o restanţă din cadrul campionatului naţional U 23

Echipa de baschet de la Liceul cu Program Sportiv Focşani a pierdut la 23 de puncte partida jucată ieri în Sala Polivalentă în faţa echipei Asesoft Ploieşti. Partida a contat pentru turneul de sală ce ar fi trebuit să se desfăşoare în luna decembrie la Focşani. Ploieştenii au făcut dovada la Federaţie că nu s-au putut prezenta la acel joc. Astfel, întalnirea a fost reprogramată pentru ieri, la Sala Polivalentă. Ploieştenii reprezintă clubul care a dominat copios baschetul romanesc în ultimii zece ani. Cu şapte titluri naţionale la seniori, ploieştenii, patronaţi de Sebastian Ghiţă, au un lot foarte valoros şi la categoria sub 23 de ani. Diferenţa s-a văzut încă din primele minute de joc. Prahovenii s-au distanţat în cinci minute la 14-4. Apoi, diferenţa a crescut constant pe tabelă, ajungand aproape de 20 de puncte pană la pauză. Sfertul trei şi patru au fost mai echilibrate. La adăpostul diferenţei de pe tabelă, ploieştenii au redus motoarele, iar la final, diferenţa a fost de 23 de puncte. Focşănenii au încercat să ofere o replică cat mai bună. Echipa condusă de Mihai Petruţ este deja calificată la turneul semifinal, în ciuda înfrangerii de ieri. De altfel, jucătorii ştiau încă dinaintea jocului că rezultatul nu contează decat, probabil, pentru moral în faza următoare a campionatului. Antrenorul Mihai Petruţ a folosit următorii jucători: Olaru, Andrei Neguroiu, Chircă, Ţibîrnă, Mirea, Vechiu, Popovici, Ionuţ Neguroiu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.