Sport

Piţurcă a convocat puştimea

Ziarul de Vrancea
16 ian 2013 438 vizualizări
Jucătorii tineri, dintre care patru de la Viitorul Constanţa vor evolua într-un amical cu o selecţionată poloneză * în cel de-al doilea meci din Spania, contra Australiei vor sosi titularii naţionalei

Selecţionerul Victor Piţurcă a convocat patru jucători de la echipa patronată de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa - Buzbuchi, Bălaşa, Chiţu şi Alibec - în lotul primei reprezentative care va efectua, în perioada 27 ianuarie - 7 februarie, un stagiu de pregătire la Estepona (Spania). Cei 23 de jucători convocaţi numai de la echipe din Liga I sunt următorii: Lung, Buzbuchi, Bălgrădean (portari), Măţel, Nica D. Grigore, Luchin, Găman, Bărboianu, Bălaşa, Sepsi (fundaşi), Neagu, Răduţ, Nistor, Maxim, Mateiu, Antal, Stanciu, Chiţu (mijlocaşi), Budescu, Grozav, Alexe, Alibec (atacanţi).  Pe aceşti jucători se va baza Victor Piţurcă pentru primul joc din cadrul stagiului de pregătire, cel contra selecţionatei divizionare a Poloniei, programat la Malaga în 2 februarie, de la ora 21.45.
După acest meci, o parte dintre fotbaliştii selecţionaţi vor reveni la cluburi sau, dacă vor fi convocaţi, vor trece la naţionala de tineret, care va disputa, în 6 februarie, la Tiraspol, un meci amical contra reprezentativei similare a Republicii Moldova. Alături de cei care vor rămane la Estepona vor sosi, la 4 februarie, fotbalişti legitimaţi la cluburi de peste hotare şi la FC Steaua, care vor completa lotul ce va aborda al doilea meci din cadrul stagiului, cel contra Australiei (6 februarie, de la ora 21.00, la Marbella).  Faxurile de principiu vor fi expediate în 22 ianuarie, iar cele definitive (de confirmare sau de revocare) la 2 februarie, în funcţie de starea lor sănătate, de forma sportivă şi de statutul pe care îl au la echipele lor de club, a precizat FRF.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.