Sport

Grigoraş a lăsat Pandurii în ceaţă

Ziarul de Vrancea
15 ian 2013 472 vizualizări
Antrenorul şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu clubul din Gorj

Tehnicianul Petre Grigoraş şi-a reziliat, ieri, pe cale amiabilă contractul cu clubul Pandurii Targu Jiu, a declarat preşedintele executiv al grupării gorjene, Eugen Parvulescu. "Am decis să reziliem pe cale amiabilă contractul. Sincer, credeam că Petre Grigoraş va continua la Pandurii Targu Jiu, să ducem la capăt un proiect pe care l-am început. Nu ne-am gandit la numele viitorului antrenor", a spus Parvulescu, la GSP TV. Oficialul a precizat că înlocuitorul lui Grigoraş va fi tot un tehnician roman, posibil Ioan Andone, care va avea drept obiectiv clasarea pe locurile II-IV în Liga I: "Timpul e foarte scurt şi durează pană se adaptează un antrenor străin. Obiectivul este clasarea pe locurile doi-patru şi cel mai indicat ar fi un antrenor roman şi el va fi viitorul tehnician al echipei noastre. E posibil să fie şi Ioan Andone, pentru că el pe unde a fost a avut rezultate, dar la momentul actual nu s-a pronunţat niciun nume. În scurt timp, vom ajunge la un acord cu noul tehnician." Grigoraş preluase conducerea tehnică a formaţiei oltene în 4 octombrie 2010. În acest sezon, după 19 etape, echipa gorjeană ocupă locul IV în Liga I, cu 35 de puncte, la egaliate cu formaţia FC Vaslui, situată pe locul III.
Vestea a fost primită cu insatisfacţie de jucătorii gorjeni: "Încă nu îmi vine să cred. îmi doream să rămană alături de noi, iar din discuţiile avute cu ceilalţi colegi nici nu se punea problema să plece. Cred că tuturor nu ne vine să credem pentru că maine ar trebui să ne reîntalnim. Ne-a luat prin surprindere. Noi aveam o relaţie foarte apropiată cu dansul, eram uniţi, eram o familie şi împreună am reuşit aceste performanţe şi ne doream să continuăm împreună", a spus mijlocaşul Alexandru Maxim.
Petre Grigoraş a negat, ieri, că ar avea vreo ofertă de a prelua o altă echipă: "Maine mă întalnesc cu echipa pentru că nu am cum să nu mă întalnesc cu ei. Nu mă tentează nimic deocamdată, pentru că dacă mă tenta aş fi continuat cu Pandurii Targu Jiu şi aş fi dus încă cinci luni. Dar am considerat că din punct de vedere profesional şi pentru binele echipei este mai bine aşa. Ce am discutat cu domnul Condescu rămane între noi. Din punct de vedere profesional nu am avut nicio discuţie cu absolut nimeni. Nu mi-a fost frică de obiectiv. Dacă mi-ar fi fost frică nu aş fi venit cand echipa era pe ultimul loc cu şase puncte după o treime de campionat. ", a spus Grigoraş, într-o conferinţă de presă. Antrenorul a negat orice conflict cu conducerea clubului şi speră ca succesorul său să reuşească să termine cu Pandurii pe un loc care să-i asigure participarea în Cupele Europene.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.