Sport

Mutu promite un an trăsnet

Ziarul de Vrancea
11 ian 2013 493 vizualizări
El vrea să înscrie zece goluri pană în vară, să-şi ajute echipa, Ajaccio, să se salveze de la retrogradare şi să revină la naţională Atacantul formaţiei Ajaccio, Adrian Mutu, a declarat că prima parte a sezonului a fost bună pentru el, subliniind că a avut nevoie la început de o perioadă în care să îşi recapete forma şi că acum este mai bine şi speră să revină în echipa naţională, informează Le Parisien.

"Aş spune că prima parte a sezonului a fost bună pentru mine, avand în vedere faptul că am venit în Corsica după cinci luni de inactivitate. În primele două luni, am avut nevoie să îmi regăsesc forma fizică. în prezent sunt mult mai bine. Am fost mai bun din decembrie. Sper şi să revin în echipa naţională. Sunt fericit în Corsica şi vreau să ajut echipa să se menţină în primul eşalon", a spus Mutu. Întrebat dacă mai este de actualitate ceea ce a spus la sosirea la Ajaccio, că vrea să înscrie mai multe goluri decat suedezul de la Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovic, Mutu a răspuns: " Nu era decat o glumă. Dar văd că presa franceză a luat afirmaţia mea în serios. Repet, nu acesta este obiectivul meu. Ibra joacă pentru PSG şi eu pentru Ajaccio. Nu se poate face nicio comparaţie între cele două echipe. Calitatea este mult mai mare la Paris. Obiectivul meu, de acum pană la finalul sezonului, este să reuşesc să înscriu mai mult de zece goluri".
Adrian Mutu a precizat că după părerea sa Ibrahimovic, prietenul său, va reuşi să ajungă la finalul sezonului la un bilanţ de peste 44 de goluri înscrise. "L-am cunoscut pe Zlatan la Juventus, în sezonul 2005/2006. Am jucat împreună şi am rămas prieteni. Este un tip genial. Cred că va reuşi să înscrie peste 44 de goluri în acest sezon. Este în mare formă şi a marcat deja 18 goluri", a mai spus el. Mutu a răspuns afirmativ atunci cand a fost întrebat dacă i-ar fi plăcut să joace pentru echipa Paris Saint-Germain: "Da. Cum mi-ar fi plăcut să joc şi la Real Madrid sau la FC Barcelona. PSG nu este încă la nivelul acestor două echipe, dar după cum evoluează acest lucru se va întampla în caţiva ani".

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.