Sport

Atletele de la CSM 2007 merg la naţionalele universitare de la Bacău

Dan Chiriac
10 ian 2013 1071 vizualizări
Roberta Anghel şi Valentina Tănase vor concura în probele de viteză, la triplusalt şi înălţime

Două atlete de la CSM Focşani 2007 vor participa la finalul acestei săptămani la prima întrecere importantă a anului. Competiţia va avea loc la Bacău, sambătă şi duminică. Ana Roberta Anghel şi Valentina Tănase vor concura, la Campionatul Naţional Universitar. Prima competiţie de amploare a anului atletic va avea loc la Bacău, unde sportivele de la CSM Focşani 2007, pregătite de profesorul Ştefan Munteanu, vor lua startul în mai multe probe – 60 metri plat, 60 metri garduri, triplusalt şi înălţime. Ambele atlete focşănene sunt specialiste în aceste probe. Ana Roberta Anghel a obţinut rezultate de top în ultimii ani. Ana Roberta Anghel este marea speranţă a atletismului vrancean. Sportiva este în atenţia loturilor naţionale şi poatea ajunge în naţionala Romaniei de atletism. Pentru  întrecerea de la Bacău, în săptămana care se încheie, antrenorul Ştefan Munteanu şi elevele sale au efectuat un cantonament la Gheorghieni. Programul de pregătire a fost foarte complex, astfel încat sportivele să dea jos ce au mancat de sărbători. Antrenorul sportivelor speră ca cele două atletele să vină cu medalii de la întrecerea de la Bacău. În următoarele două săptămani, cele două vor lua parte şi la campionatele naţionale de seniori, tineret şi juniori 1 şi 2, care vor aduna la start cei mai buni atleţi din ţară. Întrecerile se vor desfăşura în sala Complexului Naţional “Lia Manoliu din Bucureşti. Pentru aceste întreceri se pregătesc şi atleţii de la CS Unirea Focşani, care vor avea o serie de reprezentanţi în capitală. Interesant este că cele două sportive sunt şi arbitre de fotbal. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Colegiul Judeţean de Arbitri doresc să le susţină pentru a ajunge arbitre divizionare de fotbal.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.