Sport

Un cuplu care promite

Ziarul de Vrancea
10 ian 2013 595 vizualizări
Max Mirnîi, alături de Horia Tecău, şi-a învins fostul partener, Daniel Nestor, în sferturi la Auckland * Monica Niculescu a rămas în sferturile turneului tasmanian

Perechea Horia Tecău/Max Mirnîi (Romania/Belarus), cap de serie numărul 4, a obţinut a doua victorie în turneul de la Sydney (436.630 $). Ei au învins cu 6-3, 6-4 (65 de minute) cuplul Mahesh Bhupathi/Daniel Nestor (India/Canada). Rezultatul este interesant prin prisma faptului că Nestor a fost pană acum partenerul lui Mirnîi, cu care a făcut unul dintre cele mai bune cupluri ale lumii. Horia şi Max vor întalni în semifinală cuplul spaniol David Marrero/Fernando Verdasco, care a beneficiat de retragerea perechii Leander Paes/Radel Stepanek (India/Cehia), cap de serie numărul 2. În cealaltă semifinală se întălnesc Bob & Mike Bryan (SUA) cu perechea spaniolă Marcell Granollers / Mark Lopez.
* Monica Niculescu s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de la Hobart. În faţa belgiencei Kirsten Flipkens, clasată cu trei locuri mai sus decat ea, Monica a caştigat primul set cu 6-2, a cedat în cel de-al doilea cu 4-6, iar în cel de-al treilea n-a caştigat nici un game. Celelalte rezultate din sferturi au fost: Mona Barthel (Germania) - Ţvetana Pironkova (Bulgaria) 6-3, 6-3; Elena Vesnina (Rusia) - Jarmila Gajdosova (Australia) 6-3, 6-2; Sloane Stephens (SUA) - Lauren Davis  (SUA) 6-3, 4-6, 7-5.
*  Cristina Mitu a acces, miercuri, în turul doi al calificărilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o, cu 6-0, 6-0 pe australianca Sally Peers. În turul doi al calificărilor, Cristina Mitu o va întalni pe Michelle de Britto (Portugalia), cap de serie numărul 15 şi locul 130 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de Azra Hadzici (Australia). În schimb, Raluca Olaru a fost învinsă, în primul tur al calificărilor, cu scorul de 2-6, 3-6, după o oră şi 21 de minute, de Corinna Dentoni (Italia).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.