Sport

Dorinel Popa, la un pas de a se despărţi de FC Braşov

Dan Chiriac
7 ian 2013 1349 vizualizări
Conducerea ardelenilor s-a arătat nemulţumită de prestaţia a şapte jucători, în turul campionatului

Fotbalistul focşănean Dorinel Popa este la un pas de a rupe angajamentul pe care-l are cu echipa de primă ligă, FC Braşov. Viitorul lui Popa în oraşul de sub Tîmpa este puţin probabil. Deja conducerea clubului braşovean a realizat contractele lui Taborda şi Florin Lazăr, în timp ce alţi cinci jucători sunt pe picior de plecare. Oficialii ardeleni negociază acum ruperea contractelor cu încă cinci jucători: Dorinel Popa, Bogdan Străuţ, Ciprian Brata, Vasile Olariu şi Iulian Tameş. Conducătorii braşoveni s-au arătat nemulţumiţi de evoluţia celor şapte jucători. Braşovul a terminat prima parte a campionatului la mijlocul clasamentului, obţinand şi o victorie importantă în faţa echipei care domină întrecerea internă, Steaua. Popa a jucat foarte puţine minute în turul campionatului, fiind titular doar în partidele din cadrul Cupei Romaniei. În partidele în care a jucat, Dorinel Popa nu a reuşit să marcheze niciun gol pentru echipa braşoveană. Focşăneanul s-a transferat la FC Braşov în luna octombrie 2012, după episoadele nereuşite din vara anului trecut de la U. Cluj şi Petrolul Ploieşti. Popa a încheiat deja al şaselea an consecutiv pe prima scenă a fotbalului romanesc. După ce a plecat de la CSM Focşani, Popa a jucat la Gloria Buzău, Victoria Brăneşti, Steaua, U.Cluj, Petrolul şi FC Braşov. Rămane de văzut dacă Popa îşi va găsi un alt angajament în liga întai.  (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.