Sport

Tenisul de la CSM 2007 vrea întalnire cu Bacinschi

Dan Chiriac
6 ian 2013 480 vizualizări
Conflictul dintre secţia de tenis de la CSM 2007 Focşani şi conducerea clubului este departe de a se încheia.

Reprezentanţii secţiei de tenis par să nu ia în seamă declaraţiile directorului Marian Rădulescu şi acţionează pe cont propriu. Astfel, secretarul secţiei, Dan Lupu, a solicitat o întrevedere cu primarul Decebal Bacinschi. “Săptămana viitoare vom solicita primirea în audienţă la primarul Decebal Bacinschi. Dorim să-i prezentăm propunerea noastra de reactualizare a planului de amplasare a terenurilor de tenis din parcul Bălcescu. În acest moment baza sportivă din parc este singura care nu are vestiar, iar iarna nu avem unde să facem antrenamente. Vrem ca în viitorul cat mai apropiat să rezolvăm aceste probleme”, spune Dan Lupu. După cum se ştie, preşedintele secţiei de tenis, Florin Cristian şi secretarul Dan Lupu le-au reproşat celor din Comitetul director faptul că clubul a pierdut terenul trei de tenis din Parcul “Nicolae Bălcescu”. Pe acest spaţiu, Primăria municipiului a construit o pistă de role pentru tinerii din oraş. Secţia de tenis de la clubul CSM Focşani 2007 a formulat mai multe demersuri pentru a moderniza terenurile din Parcul Bălcescu. Secretarul Dan Lupu a făcut şi un proiect pentru construirea unui teren acoperit, dar pană acum nu a primit niciun răspuns din partea autorităţilor municipale. Rămane de văzut dacă primarul va reuşi să-i împace pe cei de la secţia de tenis şi pe directorul Marian Rădulescu, care susţine că “puciul” de la tenis este anormal şi nu repsectă hotărarile Comitetului Director de la CSM Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.