Sport

Voleibalistele se pregătesc pentru retur, la Gheorghieni

Dan Chiriac
3 ian 2013 765 vizualizări
Fetele pregătite de Marian Rădulescu şi Romina Coman încep de maine cantonamentul în judeţul Harghita

Echipa de volei fete CSM Focşani 2007 a uitat de sărbători şi se pregăteşte pentru reluarea campionatului. După ce au petrecut în familie sărbătorile de iarnă, voleibalistele au revenit deja la antrenamente. Fetele pregătite de Marian Rădulescu şi Romina Coman vor pleca la Gheorghieni, acolo unde, timp de opt zile, voleibalistele îşi vor încărca bateriile pentru returul campionatului. Locaţia aleasă este cunoscută foarte bine de formaţia focşăneană, care s-a pregătit centralizat şi în anii trecuţi la Gheorghieni. “Va fi un program de pregătire complex cu antrenamente în sală şi în aer liber, specific perioadei de pauză competiţională. Echipa va pleca sambătă spre Gheorghieni. Din păcate, căpitanul echipei, Mihaela Taşkiran, nu va putea face deplasarea. Aceasta va rămane acasă datorită accidentării suferite în ultimul meci din turul campionatului”, ne-a spus Petrică Butuc, ofiţerul de presă al clubului CSM 2007. Lotul deplasat în cantonament va cuprinde în mare parte junioare, singura jucătoare cu experienţă fiind secundul Romina Coman. Vor merge la Gherorghieni următoarele jucătoare: Georgiana Tisianu, Iulia Pintilie, Romina Coman, Alexandra Blaga, Ancuţa Mihăeş, Andra Ciucu, Alexandra Ciucă, Mădălina Mocanu, Mihaela Florescu şi Valentina Dragu.


Patru meciuri în trei săptămani


Programul echipei de volei în retur va fi unul foarte greu, cu patru partide în doar trei săptămani. Astfel, CSM Focşani 2007 va întalni pe teren propriu pe Provolei Botoşani şi Concordia Chiajna, iar în deplasare pe Trotuşul Oneşti şi CSU Galaţi. Meciul cu Provolei Botoşani a fost programat în luna decembrie 2012, chiar în preajma alegerilor parlamentare. Cum şi vremea a afectat multe şosele din nordul Moldovei, reprezentanţii celor două formaţii au decis să amane partida pentru 2013. În acest moment, CSM 2007 se află în clasament pe poziţia a şasea cu şase puncte acumulate. După terminarea sezonului regulat, Divizia A 2 se va împărţi în două, play-off şi play-out. Lupta pentru promovare se dă între Rapid Bucureşti şi Penicilina Iaşi. Diferenţa dintre cele două echipe este de şase puncte, dar ieşencele au un meci mai puţin disputat. CSM Focşani şi-a propus pentru acest campionat rodarea lotului de jucătoare. În campionatul următor, focşănencele au ca obiectiv promovarea în prima ligă. În acest sens, în vara acestui an ar urma să fie transferate mai multe jucătoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.