Sport

Obiectiv: Liga Campionilor

Ziarul de Vrancea
3 ian 2013 539 vizualizări
Handbalistele de la Oltchim se reunesc astăzi pentru a pregăti o primăvară extrem de promiţătoare

Lotul echipei Oltchim Ramnicu Valcea se reuneşte, astăzi, pentru reluarea pregătirilor, cu opt zile înaintea primului meci oficial din anul 2013, cel cu formaţia Danubius Galaţi, programat la 12 ianuarie, în Liga Naţională la handbal feminin. Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat,ieri, pentru MEDIAFAX, că echipa se va reuni în formulă completă. "Reunirea din 2013 este programată în formulă completă, fără nicio derogare. Fireşte că vom sta 10 minute la un pahar cu şampanie, le vom oferi flori campioanelor noastre europene, Marija Jovanovic şi Katarina Bulatovic, dar apoi va fi o şedinţă normală de pregătire, pentru că timpul este foarte scurt pană la primul meci oficial, adică în 12 ianuarie, cu Galaţi. Fetele au avut programe individuale de pregătire, care sunt verificate cu aparate, astfel că nu mai e timp de acomodări. Vor exista cateva modificări de date ale meciurilor din Liga Naţională, cu Brăila, Baia Mare şi Zalău, la cererea noastră sau a adversarelor, pentru că se apropie şi meciurile din Liga Campionilor", a declarat Berbecaru.  La început de 2013, oficialul grupării din Ramnicu Valcea este cu gandul la obiectivele stabilite încă din startul sezonului: "Ca obiective, ştim cu toţii ce ne dorim: caştigarea Ligii Campionilor. Iar suporterilor noştri şi iubitorilor de handbal le transmit un gand bun la început de 2013 şi cred că nimic nu poate fi mai frumos decat să le oferim trofeul european în luna mai". În altă ordine de idei, antrenorul formaţiei Oltchim, Jakob Vestergaard, şi-a serbat, ieri, ziua de naştere (38 de ani), în Danemarca, el urmand să sosească în Romania astăzi, în ziua reunirii echipei.
Oltchim va disputa primul meci oficial din 2013 în 12 ianuarie, în deplasare, cu Danubius Galaţi, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naţionale. În Liga Campionilor, Oltchim va începe partidele din faza grupelor principale, în 3 februarie, pe teren propriu, cu FTC Budapesta, în grupa a doua mai fiind repartizate formaţiile Zvezda Zvenigorod şi Krim Ljubljana. Campioana Romaniei intră în anul 2013 din postura de echipă neînvinsă în ambele competiţii în care este angrenată.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.