Sport

Ţălnar, fără Niculescu

Ziarul de Vrancea
28 dec 2012 1002 vizualizări
Primul a semnat contractul pe 18 luni de antrenor principal la Dinamo, al doilea a refuzat propunerea de a deveni secundul său

Tehnicianul Cornel Ţălnar a devenit oficial antrenorul principal al echipei Dinamo, el semnand, ieri, un contract valabil un an şi jumătate la finalul discuţiilor avute cu conducerea clubului bucureştean. "Am pus la punct toate detaliile şi am semnat un contract pe un an şi jumătate. Deocamdată nu am un obiectiv, dar eu sper ca la finalul sezonului Dinamo să ocupe una dintre poziţiile care să îi permită participarea în cupele europene", a spus Ţălnar după întalnirea cu oficialii FC Dinamo. Cornel Ţălnar a pregătit pană în prezent în mai multe randuri formaţia Dinamo şi în ultima perioadă a fost antrenor la echipa a doua a clubului. FC Dinamo a anunţat, joi seară, pe site-ul oficial, că convenit cu antrenorul principal Dorinel Munteanu, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale.
Cornel Ţălnar a menţionat că îi va avea ca secunzi pe Florentin Petre şi "probabil" Gheorghe Mihali, avand în vedere că fostul fotbalist Claudiu Niculescu a refuzat această funcţie. "M-am întalnit cu conducerea clubului Dinamo, dar am refuzat funcţia de secund pentru că vreau să îmi continui cariera de antrenor principal. Vreau să acumulez experienţă şi să revin la Dinamo ca principal peste caţiva ani. Nu vreau să se înţeleagă faptul că am refuzat o colaborare cu nea Ţălnar. Eu am o relaţie de prietenie de mai mulţi ani cu nea Cornel, dar pur şi simplu acum am ales să îmi văd de drumul meu", a explicat Claudiu Niculescu. El le-a transmis suporterilor că îşi doreşte să se întoarcă la Dinamo, dar acum nu era momentul. "Îmi pare rău că nu îi pot reîntalni, dar nu era momentul. Vreau să iau antrenoratul pas cu pas, iar peste caţiva ani, după ce voi acumula experienţă, să conduc pe Dinamo. Dacă se va dori asta, bineînţeles", a spus Niculescu, care a mai precizat că are o ofertă de la o formaţie de liga a II-a.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.