Sport

Ofertă din Olanda pentru Săpunaru

Ziarul de Vrancea
26 dec 2012 828 vizualizări
Fotbalistul echipei Real Zaragoza, Cristian Săpunaru, a primit o ofertă concretă din partea clubului PSV Eindhoven, informează cotidianul El Periodico de Aragon.

"PSV Eindhoven, actualul lider din Olanda, este primul club care i-a pus o ofertă pe masă lui Săpunaru pentru sezonul viitor, deşi fotbalistul ştie că va mai primi cateva propuneri. Săpunaru va aştepta oferta Zaragozei şi se va aşeza la masa negocierilor în primul rand cu oficialii de la Real Zaragoza, după cum a spus deja. Însă oferta clubului din Eindhoven este una avantajoasă, care ar duce la mărirea caştigurilor romanului faţă de ceea ce obţine la Zaragoza (puţin sub 700.000 de euro) şi la o participare sigură în cupele europene, probabil în Liga Campionilor", notează jurnalul spaniol. Potrivit sursei citate, Săpunaru va primi în ianuarie o ofertă de prelungire a contractului cu Real Zaragoza pentru trei sau patru ani şi un salariu mai are. Cristian Săpunaru are contract cu gruparea spaniolă pană la 30 iunie.


Cernat negociază un transfer


Fotbalistul Florin Cernat, despre care conducerea clubului Karabükspor a anunţat că poate negocia cu alte grupări pentru a se transfera în această iarnă, a primit o ofertă de la Göztepespor, informează cotidianul Hürriyet. Potrivit sursei citate, Cernat este primul pe lista de jucători doriţi de către gruparea din liga a doua turcă, conform unui raport întocmit de tehnicianul Kemal Kiliç. Florin Cernat, aflat în prezent în vacanţă în Romania, îşi va anunţa decizia "în cel mai scurt timp". Florin Cernat este legitimat la Karabükspor din iulie 2010.


Şi Condescu vrea întăriri


Preşedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a declarat, ieri, că echipa mai are nevoie de 4-5 jucători de nivelul titularilor pentru a putea încheia sezonul pe podiumul Ligii I. "Nu spunea numai Petre Grigoraş că echipa trebuie să primească întăriri. Eu am spus pe perioada cat s-a derulat prima parte din campionat că, dacă vrem să păstrăm locul doi, ne mai trebuie încă 4-5 transferuri cel puţin de valoarea jucătorilor celor care au evoluat ca titulari. Eu cred că vom găsi soluţii ca în iarna aceasta să facem acele transferuri care ne sunt necesare pentru a mai urca două locuri în clasament şi din primăvară, mai exact din vară, vedem ce se va mai întampla. Eu cred că putem juca într-o cupă europeană. Avem de gand ca de anul viitor să ne cunoască şi Europa", a spus Condescu. Oficialul gorjean consideră că Pandurii merită să fie mai sus de locul patru, poziţie pe care se află în acest moment.


Încredere în Goian


Tehnicianul echipei Spezia, Michele Serena, a declarat că fundaşul Dorin Goian va fi un jucător important al său în a doua parte a sezonului, punand astfel capăt zvonurilor privind o eventuală revenire a romanului la Glasgow Rangers, informează eveningtimes.co.uk. "Dorin este un profesionist. El s-a antrenat mereu cu multă dăruire şi are încrederea noastră. Nu uitaţi că este străin şi străinii au deseori nevoie de timp pentru a se adapta. Este adevărat că a mai jucat înainte în Italia, la Palermo, dar situaţia este foarte diferită. Mai are timp să se adapteze la noi şi va fi un jucător important pentru noi în a doua parte a sezonului", a spus Serena. Goian a fost împrumutat de Glasgow Rangers clubului Spezia pentru un sezon, în august, iar luna trecută directorul sportiv al clubului italian, Nelso Ricci, s-a declarat dezamăgit de roman, spunand că acesta nu s-a ridicat la nivelul aşteptat. Duminică, Dorin Goian a marcat un gol pentru Spezia, în partida pierdută, pe teren propriu, scor 2-3, în faţa formaţiei Padova, în etapa a XX-a a ligii secunde din Italia. Goian, care a jucat tot meciul, a înscris cu o lovitură de cap ultimul gol al întalnirii, în minutul 68.


Lampard, trimis la plimbare


Conducerea clubului Chelsea i-a spus emblematicului său jucător Frank Lampard, în varstă de 34 de ani, să îşi găsească altă echipă de la 1 ianuarie, susţine cotidianul The Sun. "Frank este foarte afectat. El vrea să joace în continuare pentru Chelsea, dar i-au spus să îşi găsească altă echipă în perioada de transferuri din ianuarie. Nu îi vine să creadă. Tot ce vrea este să joace pentru Chelsea. Acest club este totul pentru el", a declarat o sursă din cadrul grupării londoneze. Frank Lampard este legitimat la Chelsea din 2001 şi a caştigat cu această echipă de trei ori campionatul Angliei, de patru ori Cupa Angliei, de două ori Cupa Ligii Angliei şi o dată Liga Campionilor.


Casillas, împăcat cu situaţia


Portarul şi căpitanul echipei Real Madrid, Iker Casillas, a declarat, duminică, că respectă decizia antrenorului José Mourinho, care l-a lăsat pe banca de rezerve la meciul de campionat cu Malaga, scor 2-3. "Respect decizia antrenorului şi mă voi antrena mai mult. Nu sunt obişnuit să fiu rezervă, dar echipa este mai importantă decat orice jucător. Voi continua să mă antrenez şi voi încerca să-mi recuperez locul de titular", spus Casillas la postul de televiziune La Sexta. Portarul echipei Real Madrid a afirmat că nu aşteaptă nicio explicaţie de la Mourinho: "Mourinho nu mi-a spus niciodată de ce sunt titular şi nu voi cere explicaţii de ce am fost lăsat rezervă. Mă simt bine, dar antrenorul decide cine joacă. Mă voi antrena mai mult pentru a-i recaştiga încrederea. Concurenţa între jucători este benefică", a precizat Casillas.


Huntelaar rămane la Schalke


Internaţionalul olandez al echipei Schalke 04, Klaas-Jan Huntelaar, şi-a prelungit cu doi ani contractul, noua sa înţelegere cu gruparea germană fiind valabilă pană în vara anului 2015. "M-am gandit mult înainte de a lua această decizie şi le sunt recunoscător conducătorilor de la Schalke 04, pentru că mi-au oferit timpul necesar pentru a face asta. Am luat hotărarea care simt că este cea mai bună pentru mine", a declarat fotbalistul în varstă de 29 de ani, adversar al Romaniei în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, cu naţionala Olandei. Klaas-Jan Huntelaar avea contract cu Schalke 04 pană la finalul actualului sezon. Huntelaar s-a alăturat echipei Schalke în vara anului 2010, după ce a jucat la Ajax Amsterdam, Real Madrid şi AC Milan, şi în sezonul trecut a fost golgheter în Bundesliga, cu 29 de reuşite. în acest sezon, el a înscris 11 goluri în toate competiţiile.

Forfait, deocamdată


Tenismanul Juan Martin del Potro a decis să nu joace în primul tur al Cupei Davis din 2013, în care echipa Argentinei va întalni, în perioada 1-3 februarie, formaţia Germaniei, a anunţat, duminică, căpitanul nejucător al sud-americanilor Martin Jaite. "Le-am trimis un email tuturor jucătorilor susceptibili de a fi selecţionaţi şi le-am cerut să-mi răspundă pană la 10 decembrie dacă sunt disponibili pentru meciul cu Germania. Del Potro nu a răspuns, dar mi-a trimis un sms în data de 20 decembrie şi mi-a zis că nu este disponibil. Relaţia cu Del Potro nu s-a rupt, uşile echipei de Cupa Davis îi sunt mereu deschise", a declarat Jaite pentru cotidianul La Nacion. Fără Del Potro, locul 7 ATP, pentru Argentina este greu să reediteze parcursul din 2012, cand a ajuns pană în semifinalele Cupei Davis, unde a fost învinsă cu scorul de 2-3 de viitoarea caştigătoare a competiţiei, Cehia.
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.