Sport

Baschetbaliştii au caştigat singurul meci al turneului de la Ploivalentă

Dan Chiriac
20 dec 2012 460 vizualizări
Turneul de baschet ce trebuia să se dispute la Sala Polivalentă s-a redus la un singur joc, după ce două formaţii nu s-au prezentat la meciuri.

Echipa de baschet CSM 2007 Focşani urma să evolueze în cadrul Diviziei a treia de baschet masculin, rezervat jucătorilor sub 23 de ani. În cadrul turneului de la Sala Polivalentă, echipa pregătită de Mihai Petruţ urma să joace cu CSM Bucureşti, CSU Ploieşti şi Valbona Sf. Gheorghe. Echipele din Covasna şi Prahova nu au venit, urmand să piardă la masa verde, cu 0-20 partidele din cadrul turneului. Miercuri serara a avut loc singurul meci din această competiţie. CSM Focşani 2007 a întalnit-o pe CSM Bucureşti. A fost un meci foarte interesant, în care focşănenii au avut avantaj pe toată durata partidei. La pauză, focşănenii conduceau cu 18 puncte. Începutul reprizei secunde le-a aparţinut oaspeţilor, care s-au apropiat la doar trei puncte. Un time-out cerut de antrenorul Mihai Petruţ a schimbat totul, iar diferenţa de scor s-a refăcut. La final, CSM 2007 s-a impus cu 93-79 şi are asigurată în mare măsură calificarea la turneul semifinal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.