Sport

L-au pierdut şi pe Milanov

Ziarul de Vrancea
20 dec 2012 1173 vizualizări
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, ieri, că a ajuns la un acord cu omologul său de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pentru transferul fundaşului dreapta bulgar Jivko Milanov, însă jucătorul solicită un salariu lunar de 20.000 de euro.

"Am ajuns la un acord cu domnul Porumboiu să îl iau pe Milanov, dar el vrea salariu mare şi a zis că vrea 20.000, dar eu nu dau atat. Am ajuns la un acord cu Porumboiu, dar nu am ajuns la un acord cu Milanov", a spus Becali, la Digi Sport. Jivko Milanov intră în ianuarie în ultimele şase luni de contract cu FC Vaslui, iar în vară ar putea să plece gratis. Pe de altă parte, Gigi Becali susţine că a ajuns la un acord cu fundaşul grec al echipei AEK Atena, Giannis Kontoes. "Am ajuns la un acord cu jucătorul de la greci pe şase luni şi 10.000 salariu pe lună cu drept de prelungire. El este liber în momentul de faţă", a completat Becali.


Memorii amanate


Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a amanat pentru 9 ianuarie 2013 judecarea memoriilor depuse de nouă jucători ai echipei Rapid care solicită plata restanţelor salariale şi rezilierea contractelor cu gruparea giuleşteană aflată în procedură de insolvenţă din 7 decembrie. Fotbaliştii Daniel Oros, Ovidiu Burcă, Ionuţ Voicu şi Alexandru Ioniţă au cerut doar plata salariilor restante, în timp ce Rui Duarte, Ovidiu Herea, Mihai Roman, Ştefan Grigorie şi Nicolae Grigore au solicitat şi încetarea raporturilor contractuale. Conform site-ului oficial al LPF, Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor i-a declarat liberi de contract pe Florin Lazăr (FC Braşov) şi Valentin Creţu (Concordia Chiajna).
Deturnat de la CFR la Oţelul
Atacantul chilian de origine palestiniană Daud Jared Gazale Alvarez a semnat, în noaptea de miercuri spre joi, un contract cu gruparea Oţelul Galaţi, a anunţat clubul din Liga I, pe site-ul său oficial. Gazale va juca pentru Oţelul cel puţin doi ani. "L-am monitorizat atent pe Gazale de la începutul toamnei şi am decis să-i facem o ofertă deoarece considerăm că poate ajuta echipa noastră în următorii doi ani de zile. Este genul de playmaker tehnic şi rapid, omul din spatele varfului care poate rezolva problema pasei decisive. îi urăm bun venit şi-l aşteptăm la pregătiri, la 14 ianuarie 2013!", a declarat directorul general al clubului gălăţean, Narcis Răducan. Gazale, de opt ori internaţional chilian, şi-a reziliat, în acestă lună, contractul cu Universidad Católica de Santiago, echipă pentru care a marcat 3 goluri în 19 partide disputat în ultimul sezon. El a mai jucat la echipele Deportes Concepción, Colo Colo şi Huachipato. Miercuri, agenţia EFE scria că Daoud Gazale va semna un contract cu CFR Cluj. Acesta este al patrulea transfer al iernii pentru Oţelul Galaţi, după Alexandru Zaharia, Cosmin Vancea şi Victoraş Astafei.


Meciul împotriva sărăciei


Peste 50.000 de persoane au asistat, miercuri, pe stadionul Gremio din Porto Alegre, la a X-a ediţie a "Meciului împotriva sărăciei", partidă caştigată, cu scorul de 3-2, de o selecţionată a lui Ronaldo în faţa unei echipe a lui Zinedine Zidane. Golurile învingătorilor au fost marcate de Caca Ferrari, Falcao şi Damiao. Pentru învinşi au înscris Bebeto şi Zidane. Ronaldo şi-a respectat promisiunea de a juca, deşi avea probleme la picioare. "Acest meci era atat de important pentru mine încat aş fi jucat şi fără picioare", a spus brazilianul, care a slăbut 17 kilograme în ultimele luni. "A fost extraordinar să joc în Brazilia, inima fotbalului, pentru prima dată şi să îl revăd pe prietenul meu Ronaldo. însă trebuie să ne amintim că obiectivul nostru este să sensibilizăm publicul cu privire la lupta împotriva sărăciei", a declarat Zinedine Zidane. 


Au scăpat de Vetkova


Pivotul echipei de handbal Oltchim Ramnicu Valcea, Ekaterina Vetkova, a fost împrumutată pană la finalul acestui sezon la echipa rusă Astrahanoşka Astrahan, care este calificată în primăvara europeană a Cupei EHF. "Vetkova a fost împrumutată pană în vară la Astrahan. Dorea să joace, noi aveam doi pivoţi, pe Manea şi Stanca. Din păcate, datorită regulamentului din campionat, care prevede doar cinci straniere, ea nu prindea jocuri nici în Liga Naţională. Ea redevine jucătoarea Oltchimului din vară", a declarat pentru saptamana.net preşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru.


Moartea unui motociclist


Belgianul Georges Jobe, cvintuplu campion mondial la motocros, a decedat la varsta de 51 de ani, învins de o formă de leucemie, au anunţat, miercuri seară, televiziunea RTBF şi agenţia de presă Belga. Considerat unul dintre cei mai buni piloţi din istorie, Jobe a marcat motocrosul devenind, în 1980, cel mai tanăr campion mondial, la clasa 250 cc. Jobe a obţinut două titluri mondiale la 250 cc (în 1980 şi 1983) şi trei la 500 cc (1987, 1991, 1992). Paralizat ca urmare a unui accident suferit la Dubai, în timpul unui antrenament al piloţilor tineri, în 2007, el s-a recuperat după trei ani. în 2010, el s-a vindecat de cancer de piele. De cateva luni, el a fost diagnosticat însă cu o formă de leucemie.


S-a stricat ciorba lui Quaresma


Clubul turc Beşiktaş a anunţat, joi, că a pus capăt colaborării cu internaţionalul portughez Ricardo Quaresma, aflat în conflict cu conducerea grupării şi absent de pe teren de la începutul sezonului. Beşiktaş şi Quaresma au reziliat de comun acord contractul ce îi lega pană la finalul sezonului 2012/2013. Înţelegerea prevede o despăgubire de 1,48 milioane de euro pentru jucător, care se angajează în schimb să plătească 5 milioane de euro grupării Beşiktaş dacă va semnna pană la finalul sezonului cu alt club turc. Beşiktaş l-a transferat pe Quaresma în iunie 2010, de la Internazionale Milano, în schimbul a 7,3 milioane de euro.


Schuster, antrenor la Wolfsburg


Tehnicianul Bernd Schuster va fi numit, astăzi, în funcţia de antrenor primcipal al echipei Wolfsburg, în care îi va succede lui Lorenz-Günther Kostner, care a asigurat interimatul după demiterea lui Felix Magath, informează presa germană. Conform presei din Germania, Wolfsburg şi Schuster au ajuns la un acord pentru un contract valabil pană în 2015. Bernd Schuster, care va împlini 53 de ani la 22 decembrie, este liber de contract de la încetarea colaborării clubul Beşiktaş. El nu a mai antrenat niciodată în prima ligă germană.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.