Sport

Inter for ever!

Ziarul de Vrancea
18 dec 2012 458 vizualizări
Chivu declară că vrea să-şi încheie cariera la gruparea milaneză

Fotbalistul echipei Internazionale Milano Cristian Chivu a declarat la RaiSport că este nerăbdător să revină pe teren, după o lungă absenţă cauzată de o accidentare, şi a precizat că îşi va încheia cariera la gruparea italiană, atat el cat şi conducerea clubului fiind mulţumiţi de colaborare. "Viitorul meu? La Inter! Cel puţin asta sper, dacă nu vor vrea ei să scape de mine! Glumesc. Sunt fericit, cu adevărat fericit aici şi clubul este mulţumit de mine. îmi voi încheia cariera aici", a spus Chivu, informează site-ul oficial al clubului Internazionale Milano. Fundaşul roman a fost intervievat, luni, şi de Inter Channel, pentru care a spus că a fost susţinut de toţi cei de la club în perioada de după accidentare. "Am avut în continuare dureri după prima operaţie, astfel că am decis să mai fac una. Ultimele patru luni nu au fost uşoare, dar am trecut peste acestea. Cei de la club, colegii mei, cu toţii m-au ajutat. Abia aştept să joc din nou", a afirmat Chivu.

Fundaşul roman este de părere că Internazionale Milano are şanse la titlu. "Această echipă are potenţial nelimitat. Avem jucători experimentaţi, care pot decide soarta unui meci, şi alţii gata să facă un pas înainte. Putem să ne luptăm pentru titlu. Consider că este normal ca din cand în cand să existe o cădere de formă. Nu trebuie să uităm că nu e uşor să joci şi joi şi duminică. Acest lucru ne afectează, mai ales avand în vedere faptul că unele deplasări au fost lungi. Vom încerca să caştigăm meciurile din campionat şi să profităm dacă Juventus va greşi. Ar putea avea o perioadă mai proastă - nu m-ar surprinde - şi în plus este angrenată în Liga Campionilor, ceea ce se va vedea", a explicat fotbalistul. Chivu s-a accidentat la începutul lunii august în timpul unui meci cu echipa Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa. Fundaşul roman, în varstă de 32 de ani, a suferit o luxaţie la un deget de la piciorul drept şi a fost operat la începutul lunii octombrie.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.