Sport

Telenovela Maxim

Ziarul de Vrancea
17 dec 2012 509 vizualizări
Pandurii şi Steaua s-au înţeles asupra transferului tanărului internaţional, dar acesta vrea să rămană în Gorj pană în vară Impresarul Lucian Marinescu, agentul mijlocaşului echipei Pandurii Targu Jiu Alexandru Maxim, a declarat, ieri, că dorinţa jucătorului dorit de Steaua este aceea de a rămane pană la vară la formaţia pregătită de Petre Grigoraş.

"Situaţia în momentul de faţă este că jucătorul aparţine Pandurilor şi va rămane aşa pană la vară. Indiscutabil, transferul la Steaua ar fi un lucru bun. Important este ca Alex să aibă aceleaşi evoluţii bune ca pană acum, să rămană în vizorul echipei naţionale. La ora actuală decizia lui Alex este să rămană lucrurile aşa pană la vară, dupa care Steaua rămane o opţiune. În vară vom evalua lucrurile aşa cum trebuie şi vom decide care va fi pasul cel mai bun pentru Alex. Se pot întampla multe pană la vară. Important este ca el să păstreze evoluţia bună de pană acum", a spus Marinescu, potrivit sptfm.ro. Într-o intervenţie la acelaşi post de radio, preşedintele executiv al grupării gorjene, Eugen Pîrvulescu, a afirmat că Pandurii şi Steaua au semnat actele de transfer pentru Alexandru Maxim, însă jucătorul nu a făcut-o încă. "Noi am ajuns la un acord cu Steaua, am semnat un acord cu data de 1 iulie. Urma ca domnul Becali să-l convingă pe jucător să semneze acordul de transfer, între cluburi înţelegerea fiind semnată. Iar dacă Maxim îşi dă acordul, transferul se realizează. Eu cred că pană la urmă, cunoscandu-l pe domnul Becali, va reuşi să-l convingă să semneze", a adăugat Pîrvulescu, care a menţionat că jucătorul mai are doi ani şi jumătate de contract cu Pandurii.
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara sambătă că gruparea din Bulevardul Ghencea a obţinut serviciile fotbalistului Alexandru Maxim, de la Pandurii Targu Jiu.. El va primi 8.000 de euro pe lună, dar îi va creşte salariul în funcţie de evoluţiile sale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.