Sport

Chiricheş pleacă la Milan

Ziarul de Vrancea
14 dec 2012 637 vizualizări
El va fi împrumutat de Steaua pană în vară, cu opţiune de cumpărare pentru şapte milioane de euro

FC Steaua a decis să accepte oferta clubului AC Milan pentru Vlad Chiricheş, conform căreia fotbalistul ar urma să fie împrumutat pană la finalul sezonului la gruparea italiană, cu opţiune de cumpărare pentru 7 milioane de euro, informează Corriere dello Sport. "Chiricheş va fi prima lovitură din ianuarie a Milanului. Fundaşul central roman al Stelei va veni sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare fixată la 7 milioane de euro", notează jurnalul italian, în ediţia electronică.

Într-o intervenţie telefonică la DigiSport, impresarul Victor Becali a declarat că jucătorul este urmărit de AC Milan de mai mult timp, dar gruparea italiană nu a făcut vreo ofertă pană în prezent. "Chiricheş este un jucător pe care Milan l-a urmărit la toate meciurile din campionat şi din Europea League. Dar nu vă pot spune că a făcut o ofertă în momentul ăsta. Din punctul meu de vedere - şi vorbim de o ofertă ipotetică - şapte milioane de euro pentru un fundaş central e foarte bine. Dar trebuie să fie din punctul de vedere al lui Gigi, nu din al meu. Nu se pune problema unui împrumut", a spus Victor Becali.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că niciun jucător nu va fi cedat în această iarnă, singurul care ar putea să plece fiind căpitanul Alexandru Bourceanu, însă numai în schimbul a cinci milioane de euro. Becali a mai spus că pentru Vlad Chiricheş a primit "o ofertă de şapte milioane", de la AC Milan, pe care a refuzat-o.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.