Sport

Nisprod a revenit pe primul loc

Cristi Irimia
22 mar 2005 672 vizualizări
Formatia mircesteana si alte trei echipe sint ca si calificate in play-off-ul Diviziei D vrincene.


Claudiu Manta, "capitanul" Nisprodului


Dorecom Reghiu si Chimica Marasesti (din grupa A) si Nisprod II Mircesti si Energia II Vulturu (din grupa B) sint formatiile care nu vor avea emotii in acest retur, datorita punctajelor acumulate pina acum. Chiar daca mai sint de jucat 8 etape din retur, surprize mari nu se pot ivi.

Nisprod II Mircesti a revenit in fruntea seriei B dupa ce a invins cu 7 - 0 pe Victoria Gologanu. Golurile mircestenilor au fost marcate de Romeo Ciolpan (2), Cristi Hanga (2), Gabriel Vasile (2) si Ionut Marin. Nisprod a profitat si de egalul dintre ASA Steaua si Energia II Vulturu.

Scorul etapei a fost realizat de FC Panciu, care a trecut de Trotusul Ruginesti cu 10 - 1. Pentru gazde au marcat Udriste (2), Mocanu (2), Lupusoara (2), Zontea (2), Curteanu si Baesu, in vreme ce Trotusul a reusit golul de onoare prin Vasile Macovei, in ultimul minut de joc.

Programul etapei a 11-a (duminica, 27 martie, orele 11.00):

- grupa A: FCM Adjud - FC Panciu, Chimica Marasesti - Foresta Brosteni, Unirea Bolotesti - Dorecom Reghiu, Viticultorul Virtescoiu - Unirea Pufesti, Avintul Jaristea - Trotusul Ruginesti.

- grupa B: Victoria Tataranu - Nisprod II Mircesti, Zorile Cotesti - ASA Steaua Focsani, Energia II Vulturu - Unirea Milcovul, Siretul Suraia - Vointa Cirligele, AS FC Unirea Focsani - Victoria Gologanu.

Primele patru formatii din cele doua serii se vor califica in play-off.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.