Sport

Roberbian joacă semifinalele la Cupa de Crăciun

Dan Chiriac
13 dec 2012 426 vizualizări
Duminică, echipa de minifotbal din Liga Vrancea, Roberbian, va juca juca semifinalele la prima ediţie a Cupei de Crăciun. La întreceri s-au înscris echipe din campioanatele afiliate Federaţiei de minifotbal din Bacău, Vrancea şi Oneşti

După disputarea meciurilor din grupă, ocupantele primului loc în fiecare grupă şi cea mai bună echipă clasată de pe locul doi s-au calificat în semifinale. Sporting Roberbian s-a calificat în semifinale după ce a învins cu 6-2 pe Stejarul Oituz şi a terminat la egalitate, 3-3, cu Red 2012 Oneşti. În semifinalele competiţiei s-au calificat de pe primele locuri FC Coriolan Bacău, Tsunami Oneşti şi Sporting Roberbian Focşani. De pe locul al doilea s-a calificat R.E.D. 2012 Oneşti care încheiat grupa cu 4 puncte la egalitate cu Green Team Focşani, dar cu un golaveraj superior. Învingătoarele celor două semifinale vor juca duminică finala competeţiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.