Sport

Voleibalistele joacă acasă cu CSM 2 Bucureşti

Dan Chiriac
13 dec 2012 450 vizualizări
Partida are loc maine, de la orele 12.30, la Sala Polivalentă

Echipa de volei fete CSM Focşani 2007 va disputa maine o nouă partidă în cadrul Diviziei A 2. Fetele pregătite de Marian Rădulescu şi Romina Coman vor da piept cu echipa CSM 2 Bucureşti. Focşănencele ocupă în acest moment locul şase în clasament, cu şase puncte acumulate. Bucureştencele se află pe locul trei în clasament, la patru puncte distanţă de ocupanta locul doi, Penicilina Iaşi şi la şapte de liderul clasamentului, Rapid Bucureşti. Voleibalistele au pregătit foarte atent acest joc şi speră să-şi ia revanşa după ce în tur, în capitală, au cedat cu 0-3. CSM Focşani se va baza pe Georgiana Tisianu, Iulia Pintilie, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Alexandra Blaga, Ancuţa Mihăeş, Andra Ciucu, Alexandra Ciucă, Mădălina Mocanu, Mihaela Florescu, Valentina Dragu. Duminică, de la orele 12.30, echipa de junioare de la LPS Focşani va da piept cu LPS Suceava. Partida va începe la orele 12.30. Focşănencele sunt pe ultimul loc în clasament, cu un singur punct acumulat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.