Sport

Gala Gimnasticii vrancene are loc azi

Dan Chiriac
12 dec 2012 6342 vizualizări
Clubul Sportiv Şcolar de Gimnastică Focşani va organiza astăzi premierea celor mai bune sportive din anul 2012. Festivitatea va avea loc în sala clubului, cu începere de la orele 18.00. Cu această ocazie va sosi şi Moş Crăciun, care le va aduce celor mai bune gimnaste cupe, diplome dar şi cadouri surpriză

Ca-n fiecare an, festivitatea va cuprinde şi mai multe reprezentanţii susţinute de sportivele clubului. Rezultatele deosebite obţinute de gimnastele focşănene în acest an au avut darul să-i mulţumească pe cei din conducerea clubului de gimnastică. Profesoara Adriana Lescovar, directoarea clubului, va fi sufletul activităţilor ce vor începe azi, la orele 18.00. Cele mai bune sportive ale clubului din Focşani au fost desemnate Diana Damian, medaliată la naţionalele de gimnastică, Maria Răuţă, medaliată la naţionalele de maestre şi Denisa Năstase, care a urcat pe podium la naţionalele de maeştri şi la naţionalele şcolare. Va fi premiată şi activitatea celorlalte fetiţe, mai ales că depun un efort deosebit pentru a menţine sus ştacheta clubului focşănean. (Dan CHIRIAC)

FOTO: Dovadă de perseverenţă: aşa arată palmele unei gimnaste care munceşte un an întreg pentru medalii


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.