Sport

AS Cîmpineanca s-a calificat în play-off, la juniori

Dan Chiriac
3 dec 2012 512 vizualizări
S-au stabilit cele zece echipe participante în grupele principale la juniori A 1

Duminică au avut loc ultimele partide din cadrul campionatului judeţean de juniori A 1. CSM Focşani a realizat scorul campionatului, învingand în deplasare, la Gugeşti, cu 20-3. Fotbaliştii pregătiţi de Mihai Oprişan şi Alin Samoilă nu au avut milă de adversari, marcand gol după gol. În schimb, Foresta Gugeşti a caştigat cu 3-0 în faţa celor de la Flacăra Urecheşti, pentru că echipa oaspete nu s-a prezentat nici de această dată la stadion. Cel mai interesant meci a avut loc la Coteşti. Partida dintre echipa locală şi AS Cîmpineanca era decisivă pentru stabilirea ultimei echipe care merge în play-off. Gazdele aveau o singură variantă, victoria, pentru a merge în grupele principale. În schimb, echipa din Cîmpineanca mergea mai departe şi în cazul unui rezultat de egalitate. La final, oaspeţii s-au impus cu 3-2 şi au obţinut calificarea. CSM Focşani a terminat prima grupă pe poziţia întai, urmată de Foresta Gugeşti.

Cele două formaţii şi-au asigurat prezenţa în play-off. În această fază vor merge şi Euromania Dumbrăveni şi Voinţa Odobeşti, echipe ce s-au clasat pe primele două poziţii în seria a doua. FC Mărăeşti, FCM Adjud, Voinţa Slobozia Ciorăşti şi Dinamo Tătăranu au prins locurile de play-off din seriiile 3 şi 4. Ultimele două participante în faza următoare s-au stabilit în funcţie de ocupantele locurilor trei în cele patru serii. În clasamentul special Energia Vulturu are 1 p, AS Cîmpineanca, Unirea Milcovul Goleşti şi Selena Jariştea 0p. Energia Vulturu şi AS Cîmpineanca sunt ultimele calificate, ultima avand golaveraj superior faţă de echipele cu zero puncte. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele meciurilor
Grupa 1
Victoria Gugeşti - CSM Focşani 3-20
 Foresta Gugeşti  - Flacara Urecheşti 3-0 neprezentare
GRUPA 2:
LPS Focşani/Euromania Dumbrăveni – Voinţa Odobeşti 2-3
Podgoria Coteşti - AS Cîmpineanca 2-3


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.