Sport

Misiune uşoară sau un nou meci greu cu o lanternă roşie?

Dan Chiriac
2 dec 2012 465 vizualizări
Progresul Focşani - Inter Telliu Braşov, azi, orele 15.30, la Sala Polivalentă

Echipa de futsal Progresul Focşani va disputa azi ultimul meci din 2012. Teoretic, focşănenii nu ar trebui să aibă probleme cu lanterna roşie a clasamentului. Elevii lui Petrache Gurguiatu şi Orlando Donciu pot încheia cu o nouă victorie acest an. Tehnicienii se tem însă că pot avea probleme în faţa unei echipe din subsolul clasamentului. “Am discutat cu jucătorii şi le-am cerut să abordeze foarte serios acest meci. Noi am avut mereu probleme cu echipele din partea inferioară a clasamentului. Nu vreau să avem din nou surprize. Nu pot uita că am pierdut la Deva, echipa de pe penultimul loc al clasamentului la momentul jocului. Cu acele puncte eram pe podium în liga întai. Le-am cerut fotbaliştilor seriozitate maximă şi atitudine la partida de azi. Dacă nu vom juca la capacitate maximă şi nu vom lua partida în serios, vom avea probleme chiar şi în faţa ultimei clasate”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Etapa trecută, Progresul Focşani a obţinut o victorie mare în faţa celor de la CSMS Iaşi, 5-4, după un gol marcat de Ungureanu cu 59 de secunde înainte de final. În acest moment, focşănenii se află pe locul patru, cu 18 puncte. Progresul are la dispoziţie următorul lot: Bogdan Sava, Olăraşu – Ilaş, Chivu, Popa, Stanciu, Ungureanu, Sergiu Sava, Mîndrescu, Smărăndoiu. Tehnicienii focşăneni îşi doresc să caştige partida de azi, dar şi să ofere o şansă jucătorilor care au evoluat mai puţin în acest campionat. Asta doar dacă rezultatul va permite introducerea lor pe teren. Echipa de futsal va lua vacanţă după acest meci. Este cel mai bun sezon realizat de echipa de futsal. Progresul are şansa de a termina chiar pe podium, dacă va caştiga partida de azi, iar Spicom Sf. Gheorghe nu bate la Deva. În acest moment, Progresul Focşani se află pe o poziţie care i-ar permite să joace în play-off, mai multe partide pe teren propriu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.