Sport

Aproape de victorie la Madrid

Ziarul de Vrancea
26 nov 2012 494 vizualizări
Atletico - HCM Constanţa 25-24 în Liga Campionilor la handbal masculin

Campioana la handbal masculin HCM Constanţa a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 24-25 (11-12), de echipa spaniolă Atletico Madrid, în cea de-a şasea partidă din grupa B a Ligii Campionilor, înregistrand a cincea înfrangere în această fază a competiţiei. HCM a avut o evoluţie bună în primele 20 de minute, jucand de la egal la egal cu ibericii (6-6, min. 20), Treptat, au pierdut ritmul şi, frustrant, au avut ratări copilăreşti, care i-au privat de un rezultat pozitiv, în condiţiile în care portarul Mihai Popescu a reuşit un meci excelent (19 intervenţi). HCM a pierdut o şansă mare de a se impune în primul meci din deplasare al stagiunii europene.  Pentru HCM au înscris: Toma 6 goluri, Angelovski 5, Csepreghi 4, Humet 4, Dragicevici 3, Cutura 2. În primele cinci meciuri din grupă, campioana Romaniei a obţinut o singură victorie, 22-17 cu Celje, iar în rest eşecuri pe linie: 31-35 cu IK Savehöf, 27-37 cu MKB Veszprem, 14-35 cu THW Kiel şi 23-28 cu Atletico Madrid. După şase etape, HCM Constanţa ocupă în continuare ultimul loc din grupa B, al şaselea, cu două  puncte.  Programul meciurilor următoare în grupa B, pentru HCM Constanţa: HCM Constanţa-IK Savehöf (29 noiembrie), MKB Veszprem-HCM Constanţa (9 februarie 2013), Celje-HCM Constanţa (16 februarie), HCM Constanţa-THW Kiel (20 februarie).  Primele patru clasate din fiecare dintre cele patru grupe se vor califica în faza optimilor de finală.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.