Sport

Victorie în ultimul minut pentru echipa de futsal

Dan Chiriac
25 nov 2012 651 vizualizări
Progresul Focşani - CSMS Iaşi 5-4 (4-2), în liga întai de futsal u arbitrii partidei au făcut praf un joc tensionat Echipa de futsal Progresul Focşani a obţinut o nouă victorie în liga întai după ce a învins pe CSMS Iaşi.

Partida cu ieşenii a fost foarte grea, în condiţiile în care oaspeţii au făcut un meci foarte bun, iar brigada de arbitri a făcut multe greşeli pe parcursul jocului. Sorin Popa a deschis scorul în prima repriză, dar ieşenii nu au renunţat uşor. Au egalat şi au ratat cateva ocazii de a prelua avantajul. Finalul primei reprize le-a aparţinut focşănenilor. Ilaş şi Stanciu au majorat de două ori diferenţa la 4-1. Se părea că totul este rezolvat, numai că ieşenii au continuat să joace şi au reuşit să mai puncteze o dată pană la pauză. Mai mult, după reluare, ieşenii au marcat de două ori şi au egalat la patru. Ultimele cinci minute au fost dramatice. Sorin Popa a fost elimat pentru al doilea cartonaş galben, deşi părerea generală a fost că jucătorul focşănean nu ar fi trebuit să primească avertisment. Aşa se face că două minute ieşenii au atacat în superioritate numerică. Elevii lui Petrache Gurguiatu şi Orlando Donciu s-au apărat eroic şi au respins toate atacurile adverse. Au reuşit să treacă peste aceste momente şi au avut la randul lor superioritate numerică după ce Ruxandri a faultat în postură de ultim apărător. Atacurile în superioritate numerică au dat roade, iar Ungureanu a punctat cand mai erau 59 de secunde de joc. Progresul a jucat cu: Bogdan Sava, Olăraşu – Ilaş, Chivu, Popa, Stanciu, Ungureanu, Sergiu Sava, Mîndrescu, Smărăndoiu.


Gherman şi Ivănescu, inamicii publici


Prestaţia celor doi arbitri i-a transformat sambătă seara în inamici publici în Sala Polivalentă din Focşani. Cei doi au dus meciul aproape într-o singură direcţie. Eliminarea lui Sorin Popa din finalul jocului a incins la maxim spiritele, iar arbitrii au fost fluieraţi minute în şir. Şi pentru a compensa toate greşelile din timpul jocului, brigada de arbitri l-a eliminat pe jucătorul ieşean, la un contraatac iniţiat de Ilaş. Ivănescu a avut de multe ori probleme cu echipa focşăneană, încă de pe vremea cand aceasta evolua în liga a treia de futsal. Atunci, în cadrul unui turneu la Călăraşi, arbitrul bucureştean a fost lovit cu geaca în cap după un arbitraj scandalos. Al doilea arbitru, Gherman, a dat dovadă încă o dată sambătă seara că are ceva “special” cu echipa focşăneană. “Au dus meciul într-o singură direcţie. Nu am înţeles cum au arbitrat cei doi. În aceste condiţii, victoria noastră este mai importantă”, ne-a spus antrenorul focşănenilor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
focsaneanu, acum 4159 zile, 8 ore, 27 minute, 6 secunde
bine ca s-a terminat asa.... ROMEO nu mai fi rau ! cred ca vom ierna pe locul 3... FORZA PROGRESUL !!!!!!
romeo stanciu, acum 4159 zile, 16 ore, 21 minute, 6 secunde
buna ziua am impresia ca acest "ziarist" Dan Chiriac este foarte subiectiv. cred ca a fost la alt meci, eliminarea lui Popa este clara de al doilea galben, iar eliminarea jucatorului de la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.