Sport

Clubul Rotary sponsorizează şahul de la CSM 2007

Dan Chiriac
22 nov 2012 856 vizualizări
Performanţele şahiştilor Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007 au atras atenţia şi interesul unor membri ai Clubului Rotary VARANA

Dumitru Ducan, Marius Ulmeteanu şi Paul Soare au decis să vină alături de sportivi şi să-i ajute cu fonduri cu care clubul să cumpere mobilier pentru sala de şah, aparatură şi materiale care să-i ajute pentru pregătire. Suma oferită pentru sponsorizare este de 2.000 de lei şi va fi foarte importantă pentru asigurarea unui spor de calitate în prestaţia şahiştilor la competiţii. Şahiştii de la CSM Focşani 2007 au reuşit în acest an performanţe de excepţie. Juniorii de 12 ani ai CSM Focşani 2007 au devenit campioni naţionali, iar juniorii de 14 ani vicecampioni naţionali. La 12 ani, pentru CSM Focşani 2007 au concurat Dragoş Ion, Aurelian Costea, Teodora Avădani şi Alexandra Banciu, iar la 14 ani, Cătălin Lucian Pătraşcu, Cosmin Vasiliu, Viviana Mihăilă şi Ana Banciu. De asemenea, echipa feminină de şah de la CSM Focşani 2007 a promovat în Superliga Naţională, în urma turneului de la Olăneşti. La Campionatele Naţionale A şi B, seniori, Divizia A - echipa formată din Elena Adelaida Toma şi Bianca Gabriela Banciu a câştigat competiţia şi a promovat în Superliga Naţională. Şahul focşănean se află însă în căutarea unui titlu naţional la individual. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.