Sport

Voleibalistele, în căutarea unui nou succes în campionat

Dan Chiriac
15 nov 2012 607 vizualizări
CSM 2007 Focşani - Trotuşul Oneşti, azi, orele 17.00, la Sala Polivalentă

Echipa de volei fete CSM Focşani 2007 va disputa în aceasă după-amiază o nouă partidă în cadrul Diviziei A 2. Fetele pregătite de Marian Rădulescu şi Romina Coman vor da piept cu echipa Trotuşul Oneşti. Va fi un meci echilibrat, în care ambele echipe vizează victoria. Focşănencele ocupă în acest moment locul şase în clasament, cu şase puncte acumulate. CSM 2007 a învins cu 3-1 pe CSU Galaţi, pe teren propriu şi cu 3-1, în deplasare, pe Concordia Chiajna. Echipa oaspete se află pe locul şapte, cu patru puncte acumulate. Echipa băcăuană a caştigat runda trecută primul joc din campionat, scor 3-0, cu Provolei Botoşani. Interesant este că focşănencele au cedat în urmă cu trei etape, scor 0-3, cu echipa din Botoşani. Seria ligii a doua de volei este dominată de echipele Rapid Bucureşti, Penicilina Iaşi şi CSM Bucureşti, toate cu obiectivul de termina campionatul pe podium. Rapid şi Penicilina, două dintre fostele campioane ale Romaniei, în anii trecuţi, vor să revină pe prima scenă a voleiului romanesc.

Fetele pregătesc al treilea succes în campionat

Voleibalistele au pregătit foarte atent acest joc şi speră să caştige al treilea meci consecutiv. Calculele hartiei dau favorită echipa focşăneană, care ar putea beneficia la acest joc şi de suportul publicului spectator. Intrarea la meci este liberă, astfel încat, la Sala Polivalentă, sunt aşteptaţi, în număr cat mai mare, iubitorii voleiului. CSM Focşani se va baza la acest joc pe Adina Sava Samoilă, Georgiana Tisianu, Iulia Pintilie, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Alexandra Blaga, Ancuţa Mihăeş, Andra Ciucu, Alexandra Ciucă, Mădălina Mocanu, Mihaela Florescu, Valentina Dragu. Iniţial, partida era programată pentru ziua de sambătă. Echipa focşăneană a solicitat Federaţiei Romane de Volei să mute acest joc cu o zi mai devreme. Acest lucru a fost necesar în condiţiile în care sambătă, la Sala Polivalentă se va desfăşura Memorialul “Aurel Cîmpeanu” la judo. Oaspeţii au acceptat ca jocul să aibă loc în această după-amiază cu începere de la orele 17.00. Etapa viitoare, CSM 2007 Focşani va juca din nou pe teren propriu cu Rapid Bucureşti. Meciul contează pentru prima etapă a returului. Voleibalistele mai au apoi de jucat trei partide, vacanţa urmand a începe pe 15 decembrie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.