Sport

Dorinel vrea titlul cu Dinamo

Ziarul de Vrancea
15 nov 2012 516 vizualizări
Munteanu este noul antrenor al clubului bucureştean şi a fost prezentat oficial ieri

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, ieri, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo, că preluarea formaţiei alb-roşii reprezintă o nouă provocare pentru el în fotbalul romanesc. "Pentru mine ziua de azi este foarte importantă pentru că mă întorc după 20 de ani la echipa care mi-a deschis drumul spre fotbalul din Vest, echipa care mi-a deschis drumul spre echipa naţională. Sunt foarte bucuros că am luat această decizie, Dinamo e o nouă provocare pentru mine în fotbalul romanesc. Împreună cu jucătorii, conducerea administrativă şi suporterii voi readuce Dinamo acolo unde a fost cu puţin timp în urmă", a spus antrenorul, adăugand că primul său scop la Dinamo este să le redea jucătorilor încrederea în propriile forţe.

Dorinel Munteanu a precizat faptul că va colabora cu administratorul delegat al clubului, Cornel Dinu, în ceea ce priveşte pregătirea tactică: "Voi colabora cu Cornel Dinu, e un om valoros, un om de fotbal şi avem nevoie de oameni valoroşi langă echipă. Din staful tehnic fac parte secunzii Yuksel Yesilova şi Cătălin Ciorman. şi în cateva zile voi mai aduce un antrenor secund. Tot staful va contribui la pregătirea fizică. Una dintre plăcerile mele este pregătirea fizică, dar nu vreau să îi sperii pe băieţi. Nu vreau să comentez situaţia fizică în care se găsesc ei acum".

Prezent la conferinţa de prezentare, acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, că obiectivul noului antrenor în acest sezon este clasarea în primele trei poziţii ale Ligii I. "Dorinel Munteanu şi-a asumat prin contract că Dinamo va ocupa unul din primele trei locuri ale clasamentului Ligii I. El are toată susţinerea acţionarilor şi sunt convins că şi suporterii îl vor susţine. Trebuie să avem răbdare pentru că Dinamo este o echipă în reconstrucţie şi sunt convins că vor apărea şi rezultatele", a spus Negoiţă. El a promis noului antrenor că va încerca să asigure confortul financiar al fotbaliştilor, astfel încat să poată realiza obiectivul pentru anul viitor, caştigarea titlului de campioană.

Dorinel Munteanu a semnat cu FC Dinamo un contract valabil doi ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă unul.  Munteanu îl înlocuieşte la Dinamo pe italianul Dario Bonetti, care a a fost numit la 10 aprilie 2012 şi care şi-a reziliat contractul miercuri. Dorinel Munteanu va debuta pe banca formaţiei "alb-roşii", sambătă, de la ora 21.30, în meciul cu formaţia Viitorul, care va avea loc la Constnaţa, în etapa XVI-a Ligii I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.