Sport

Cu un lot decimat, nu au rezistat în faţa vicecampioanei

Dan Chiriac
12 nov 2012 536 vizualizări
Progresul Focşani - Spicom Sf. Gheorghe 2-7 (0-3), în liga întai de futsal

Echipa de futsal Progresul Focşani a pierdut partida disputată aseară pe teren propriu în compania echipei Spicom Sf. Gheorghe. Oaspeţii veneau la Focşani din postura de vicecampioni naţionali. Din păcate, focşănenii nu au putut suplini absenţele din lot, numai puţin de cinci jucători fiind indisponibili pentru această partidă. Portarul Borş şi jucătorii Chivu, Ungureanu şi Dumitriu nu au putut intra pe teren din diverse motive. Pe langă aceştia pot fi consideraţi absenţi şi Săraru sau Covaci, legitimaţi în continuare la echipa de futsal. În aceste condiţii, tehnicianul Petrache Gurguiatu a trimis pe teren o formulă improvizată. Primii patru jucători au fost Alecsandrescu, Ilaş, S. Popa şi Stanciu. Nu poate fi adăugat mare lucru, în condiţiile în care portarul de rezervă, Bogdan Sava, a fost folosit ca jucător de camp. În aceste condiţii, meciul a fost la discreţia oaspeţilor, care au profitat şi de greşelile defensivei focşănene. Portarul Olăraşu a scăpat balonul în poartă, în minutul 6, la un şut expediat de Mate. Apoi, gazdele au făcut de două ori greşeli la schimbare, iar golul a venit firesc. Mate a majorat scorul la 2-0, în minutul 12. Ilaş a reuşit cea mai periculoasă fază de atac a focşănenilor, dar mingea a refuzat să intre în poartă. Pe contratac, oaspeţii au dus scorul la 3-0, după reuşita lui Pînzaru. Repriza a doua a decurs în mare parte după coordonate asemănătoare, iar victoria oaspeţilor este justificată după desfăşurarea partidei.

Progresul Focşani a jucat cu: Olăraşu, Sorin Popa, Sergiu Sava, Paul Alecsandrescu, Elvis Ilaş, Smărăndoiu, Stanciu, Mîndrescu şi Bogdan Sava. Oaspeţii au replicat cu: Grigoraş, Mate, Csoma, Mihaly, Pînzaru, Bocs, Budzoso, Şerban, Ţicalo, Deneş şi Kisgyoroy. În acest moment, Progresul Focşani se află pe locul trei în liga întai de futsal cu 15 puncte acumulate. Focşănenii ar putea pica o poziţie în clasament dacă ACS Odorhei va trece de Dava Deva. Etapa viitoare, Progresul Focşani va juca cu liderul clasamentului, City’us Tg. Mureş. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
un spectator, acum 4154 zile, 6 ore, 35 minute, 34 secunde
asta a fost povestea,s.a vazut inca de la inceput ca vom pierde urat tare..asta e valoarea echipei..
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.