Sport

La un pas de o victorie

Dan Chiriac
12 nov 2012 496 vizualizări
După victoria la juniori, echipa a plecat pe drum, 200 de kilometri. CSM Focşani a pierdut cu 80-75 la Sf. Gheorghe

Echipa de baschet masculin CSM 2007 LPS Focşani a pierdut primul meci din cadrul Diviziei B, desfăşurat în deplasare la Sf. Gheorghe. Oboseala disputării a două meciuri într-o singură zi şi-a spus cuvantul pe finalul jocului. Dimineaţă, în Sala Polivalentă, jucătorii focşăneni au evoluat în cadrul campionatului naţional al juniorilor sub 18 ani. LPS Focşani a trecut cu 100-77 (28-14, 21-14, 22-19, 29-30) de CSS Unirea Iaşi. Pentru CSM 200 LPS Focşani au jucat Olaru, Andrei Neguroiu, Chircă, Ţibîrnă, Mirea, Vechiu, Popovici, Ionuţ Neguroiu. A fost un meci la discreţia gazdelor, care au reuşit să atingă pragul de o sută de puncte. După meci, jucătorii s-au urcat în microbuz şi au plecat la drum. Seara, CSM 2007 LPS Focşani a debutat în campionatul de seniori, Liga a II-a. Partida de la Sf. Gheorghe a fost foarte echilibrată, gazdele impunandu-se cu 80-75, după ce la pauză gazdele au condus cu 40-34. Vabova Sfântu Gheorghe a caştigat la capătul unui meci decis în ultimele secunde, care putea să se încheie foarte bine şi cu victoria oaspeţilor.

La sfarşitul partidei cu Vabova, antrenorul Mihai Petruţ s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor. “Am făcut un joc foarte bun, pe care mi-ar fi plăcut să-l câştigăm. Ar fi fost a doua victorie în aceeaşi zi. Jucătorii au fost obosiţi după ce au mers 200 de kilometri cu microbuzul şi au intrat în joc fără încălzire. Iar jumătate dintre ei jucau al doilea meci în 8 ore! Chiar şi aşa, am fost foarte aproape de victorie!”, a spus tehnicianul echipei. CSM 200 LPS Focşani a jucat cu Olaru, Andrei Neguroiu, Chircă, Ţibîrnă, Mirea, Vechiu, Popovici, Ionuţ Neguroiu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.