Sport

Şapte puncte în trei etape

Dan Chiriac
11 nov 2012 634 vizualizări
CSM Focşani a reuşit un parcurs aproape perfect, în ultimele runde, chiar dacă a jucat cu echipe aflate pe podiumul clasamentului

Fotbalul de liga a treia din Vrancea a luat o gură importantă de oxigen la finalul săptămanii trecute. După o lungă perioadă de incertitudine şi probleme financiare, CSM Focşani şi Young Stars Panciu au reuşit să obţină puncte în liga a treia. CSM Focşani se află în faţa unui parcurs aproape perfect, în ultimele etape. Focşănenii au acumulat şapte puncte în ultimele trei runde, deşi au întalnit echipele clasate pe locurile 2 şi 3 în clasament. Mai mult, în ultimele două etape, focşănenii vor avea două partide foarte grele, în faţa celor două candidate la promovare, Viitorul Axintele, în deplasare şi Gloria Buzău, pe teren propriu. CSM speră să obţină puncte şi în aceste jocuri. Vineri, CSM a remizat, 1-1, cu CSM Rm. Sărat, un rezultat important, cel puţin pentru moralul jucătorilor. Vişan a transformat un penalty în minutul 13, iar Pasăre a egalat în minutul 61.  CSM Focşani a jucat cu: Trifan – Moisă, Negoiţă, Crăciun, Mîndrescu – Săpunaru, Ştefan, Şonţu, Forcoş – Milea, Statulat. Au mai intrat: Pasăre, Dima, Dascălu. Oaspeţii au jucat cu: Toader - Tîrîlă, Răpiţeanu, Baniţă, Vişan – Burlacu, Roman, Renţea, Nica – Lungoci, Vlaicu.  Young Stars Panciu mai are de jucat un singur  meci în acest an, cu FCM Dorohoi, pe teren propriu. În runda următoare, păncenii vor avea zi de pauză, după ce FCM Huşi s-a retras din campionat. Păncenii vor încerca să confirme succesul de vineri obţinut în faţa celor de la Sporting Suceava. Vrancenii s-au impus meritat, cu 2-1, după o partidă cu multe faze de poartă. Nichitoaia a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 24, dar Predoiu a egalat după şapte minute. Menghia marcat golul victoriei în minutul 67. Panciu a jucat cu următoarea formaţie: Lazăr – Voinea, Beşa, Ov. Radu, Mihai – B. Stoian, Gălăţeanu, Bîra, Menghia – Predoiu, Radu. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele celor două serii ale ligii a treia:
Seria I:
Oţelul 2 Galaţi – Ceahlăul 2 Piatra Neamţ 2-1
YS Panciu – Sporting Suceava 2-1
Petrotub Roman – Bucovina Rădăuţi 4-0
CSM Moineşti – Aerostar Bacău 3-3
Kosarom Paşcani – Ştiinţa Miroslava 1-0
SC Bacău şi FCM Dorohoi stau

Seria a II-a:
CSM Focşani –CSM Rm. Sărat 1-1
Eolica Baia – Viitorul Axintele 0 - 4
Dunărea Călăraşi – Gloria Buzău 0 -1
Juventus Bucureşti – Metaloglobus 2-2
Urban Titu – Rapid Feteşti 1-1
Victoria Chirnogi – Rapid 2 Bucureşti 0-4
Sportul 2 Studenţesc –stă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.