Sport

Bye-bye, Jolidon!

Ziarul de Vrancea
11 nov 2012 420 vizualizări
Echipa clujeană de handbal feminin a ieşit din circuitul european * HC Zalău merge în optimile Cupei EHF

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin, “U” Jolidon Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, de formaţia slovenă Krim Ljubljana, scor 23-31 (12-15), în etapa a V-a, penultima, din grupa B a Ligii Campionilor.  Slovenele au deschis partida cu un sec 0-3, iar portarul lor, Grubisic, avea tot atatea intervenţii reuşite (min. 4). Cu 2-3 jucătoare de bază revenite după accidentări, Krim a arătat cu totul alt joc faţă de cel tur, pe care l-au caştigat la doar un gol (28-27). De la 3-4 pentru, Krim a luat viteză reuşind cinci goluri consecutive, reuşind să revină îbn partea a doua a primei reprize. La pauză, slovenele au avut trei goluri avans, iar echipa lui Gheorghe Covaciu n-a ţinut piept oaspetelor decat şase minute. De la 14-17 s-au făcut 14-21 şi apoi 17-28, spectatorii din Cluj aplaudandu-şi, totuşi, favoritele, în ciuda înfrangerii zdrobitoare. Mihaela Ani (5) şi Florina Chintoan (4) au fost cele mai bune marcatoare ale echipei ardelene, care şi-au anulat orice şansă de a ocupa măcar locul III, care duce în Cupa Cupelor. În ultima etapă va juca în deplasare, cu liderul Györ ETO.
* Veşti bune de la HC Zalău, care s-a calificat în optimile Cupei EHF. Formaţia sălăjană a jucat ambele partide în Islanda contra echipei Valur  Reykjavik. În prima partidă Zalăul a condus la pauză cu 13-11, dar a pierdut pe un final slab cu 23-34. Returul a fost de altă factură, echipa antrenată de Gheorghe Tadici fiind condusă după prima parte cu 9-16, dar a avut o repriză secundă excelentă şi a caştigat cu 22-21. Deşi scorul general a fost egal, HC Zalău s-a calificat deoarece a înscris mai multe goluri în primul meci, considerat a fi jucat în deplasare de echipa ardeleană.
*În aceeaşi competiţie, Dunărea Brăila a  jucat prima manşă din turul III pe terenul puternicei echipe ruse Kuban Krasnodar, şi a pierdut la o diferenţă de şase puncte: 22-28 (12-14). Partida retur se va disputa pe terenul formaţiei brăilene, în 17 noiembrie.
* Singura reprezentantă a Romaniei în Cupa Cupelor, Danubius Galaţi a fost eliminată în turul III. Pe terenul echipei campioane a Spaniei, Balonmano Bera Bera, gălăţencele au fost învinse de două ori, cu 23-26 (12-13), respectiv, 19-22 (12-13).
Ultima oră: A cincea victorie pentru Oltchim în Liga Campionilor: Deşi a fost condusă în cea mai mare parte, echipa valceană a  caştigat cu 25-24, în deplasare, cu Hypo Viena.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.