Sport

Ce ne pregăteşte Wilmots?

Ziarul de Vrancea
8 nov 2012 405 vizualizări
Selecţionerul belgian şi-a anunţat lotul pentru amicalul cu Romania de miercuri

Selecţionerul echipei Belgiei, Marc Wilmots, a convocat 23 de jucători pentru amicalul cu Romania, programat miercuri, la Bucureşti, ocazie cu care va testa caţiva fotbalişti în compartimentul defensiv, însă din lot nu vor lipsi vedete ca Witsel, Kompany, Fellaini şi Hazard. Fundaşul formaţiei Lokeren, Laurens de Bock, 20 de ani, a fost convocat în premieră şi va evolua pe flancul stang al apărării, post pentru care Wilmots nu are un titular indiscutabil, el folosindu-l pană în prezent pe fundaşul central Jan Vertonghen. Totodată, portarul Simon Mignolet (24 de ani, Sunderland) ar putea juca în locul lui Thibault Courtois, cel care a apărat în ultimele partide. Daniel Van Buyten, rezervă în ultima perioadă, se va număra printre titlulari, în centrul defensivei. Nicolas Lombaerts (Zenit Sankt Petersburg), Nacer Chadli (Twente) şi Moussa Dembélé (Tottenham), accidentaţi, nu au fost convocaţi pentru amicalul de pe Arena Naţională. Belgia a revenit în Top 20 în clasamentul FIFA pentru prima dată din 2004 şi ocupă locul întai, împreună cu Croaţia, în Grupa A a preliminariilor CM-2014. Jucătorii convocaţi pentru amicalul cu Romania sunt următorii: Courtois, Mignolet, F. Gillet (portari), Alderwereid, Ciman, de Bock, G.Gillet,Kompany, van Buyten, Vermaelen, Vertonghen (fundaşi), Defour, Fellaini, Simons, Witsel (mijlocaşi), Benteke, de Bruyne, de Camargo, Hazard, Lukaku, Mertens, Mirallas (atacanţi).  Meciul amical Romania-Belgia este programat pe Arena Naţională în 14 noiembrie, de la ora 21.00.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.