Sport

Echipă fără gol primit de şapte etape

Dan Chiriac
7 nov 2012 778 vizualizări
Foresta Gugeşti a stabilit un nou record în liga a patra u fostul portar de la CSM Focşani, Ivanciu, are partea sa de “vină”

Foresta Gugeşti, echipă ce activează în Grupa Nord a ligii a patra, a reuşit să stabilească un record pentru acest campionat. În ultimele şapte echipe, formaţia condusă de Cristi Cîrnu nu a primit gol. Performanţa i se datorează în mare măsură şi portarului Manuel Ivanciu. Fostul golkeeper de la CSM Focşani îşi confirmă valoarea şi nu a primit decat cinci goluri în acest sezon, toate în primele două partide ale campionatului. Interesant este că echipa din comuna Gugeşti are în componenţă mai mulţi jucători de la Roberbian, formaţie ce se află pe primul loc în liga de minifotbal. “Performanţa realizată de echipa noastră se datorează în primul rand portarului Ivanciu, aflat într-o formă maximă, dar şi celor din linia defensivă. Nu putem fi decat mulţumiţi de faptul că activăm în două campionate, la teren mare şi la teren redus şi ne aflăm în ambele părţi pe primul loc”, a spus Cristi Cîrnu, managerul echipei din Gugeşti. Foresta Gugeşti a rezistat etapa trecută în derby-ul cu Selena Jariştea, formaţie care are în componenţă şapte jucători care au jucat anii trecuţi în primele trei ligi din Romania. “A fost un meci cu faze multe şi ambele echipe puteau caştiga”, a considerat Cîrnu. Acesta poate fi nominalizat la premiul “fair-play” în acest an după ce a recunoscut că echipa oaspete putea beneficia de un penalty în minutul 71. Foresta Gugeşti va încerca să-şi menţine poarta intactă şi în partida de sambătă de la Mărăşeşti. Nu va fi deloc uşor, ţinand cont că formaţia gazdă se află în luptă pentru calificare în play-off. Pană atunci, echipa manageriată de Cristi Cîrnu va juca vineri seara derby-ul ligii de minifotbal, în compania celor de la Deep Serv. Partida va începe la orele 20.00 şi va avea loc la baza sintetică de la bariera Odobeşti. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ionel, acum 4159 zile, 8 ore, 54 minute, 1 secunda
de ce sustineti ca a facut o mare performantza , la cat e de slab fotbalul in Superliga cu sigurantza in alte judetze nu aveau atat succes, cat despre acest Magnat numit CARNU sa le de-a bani la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.