Sport

Acasă la Baba Iarna

Ziarul de Vrancea
7 nov 2012 496 vizualizări
Molde FK - Steaua, astăzi, ora20:00, în grupa E a Ligii Europa la fotbal, în direct pe Pro TV, DigiSport şi DolceSport * meciul se va desfăşura în autentice condiţii hibernale

Steaua întalneşte din nou, după două săptămani, echipa norvegiană Molde, dar de data aceasta altele sunt datele problemei. Atunci, la Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf şi băieţii săi, au întalnit o echipă de rezerve pe care a învins-o într-un tempo lejer cu 2-0. Strategia antrenorului norvegian Ole-Gunnar Solskjær a fost bine gandită, înaintea unui meci crucial de campionat cu Rosenborg şi a sacrificat cu bună ştiinţă partida de la Bucureşti. Molde a învins şi a scăpat de cea mai tritrată echipă norvegiană, dar cu două etape înainte de final păstrează un punct avans faţă de altă rivală, Strømgodset Drammen, titlul nefiind încă decis. Cu toate astea  "Babyfaced Killer" se gandeşte să abordeze cu seriozitate şi Europa League, mai ales că ultimele meciuri din campionat sunt destul de uşoare. Au contat, fireşte, şi "dojenile" scrise primite de la Federaţia Norvegiană, cert este că Ole-Gunnar a oprit în lot toţi titularii şi meciul nu va fi uşor pentru roş-albaştri. Să nu uităm că Molde a reuşit să bată pe stadionul "Aker" pe însăşi VfB Stuttgart, una dintre echipele de seamă ale Bundesligii! O altă problemă  apărută fortuit este aceea că în Norvegia este acum iarnă în toată regula, ceea ce nu prea convine steliştilor obişnuiţi cu toamna blandă din ţară. 

Deşi conduce relativ lejer în grupă, Steaua nu are încă asigurată calificarea. Mai există în grupă două meciuri grele, cu Stuttgart (acasă) şi în deplasare la Copenhaga şi înecarea la mal este posibilă. Din fericire, "Reghe" are la dispoziţie lotul complet, excepţiile fiind Gabi Matei (reaccidentat la antrenament) şi Nikolic (rănit la un deget). El va apela, în avanposturi, la Mihai Costea, mai în formă decat Nikolic. Tot astăzi, se dispută în grupa E partida Copenhaga - Stuttgart, după ce în partida disputată în Germania s-a înregistrat scorul de 0-0. O repetare a remizei ar avantaja echipa Steaua, care se poate mulţumi şi cu o remiză în ţinutul vikingilor. În caz de eşec la Molde şi victorie a danezilor, lucrurile se pot complica periculos în fruntea grupei. Partida de la Molde va fi transmisă în direct de ProTV, DigiSport 1 şi DolceSport 1. 

Formaţiile probabile

Molde: Pettersen - Linnes, Forren, Vatshaug, Rindarøy - Hestad - Eikren, Berget, Diouf, Gatt - Chima. Antrenor: Ole-Gunnar Solskjær. 

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tănase - Costea. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Arbitru: Istvan Vad (Ungaria). 

Clasamentul grupei E

1. Steaua 3 2 1 0 5-2 7

2. Copenhaga 3 1 1 1 2-2 4

3.Molde 3 1 0 2 3-4 3

4. Stuttgart 3 0 2 1 2-4 2

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.