Sport

Victorie de moral pentru CSM Focşani

Dan Chiriac
4 nov 2012 504 vizualizări
Sportul 2 Studenţesc - CSM Focşani 0- 3 (0-2) şi Ceahlăul 2 Piatra Neamţ - Young Stars Panciu 2 - 0 (1-0), în etapa a noua a ligii a treia de fotbal

Echipele de fotbal din Vrancea care evoluează în liga a treia se menţin pe linia de plutire în cele două serii ale ligii a treia, în ciuda problemelor financiare pe care le întampină. CSM Focşani a urcat pe locul opt în clasament cu 13 puncte, după victoria obţinută în deplasare, la Buftea, în faţa celor de la Sportul 2 Studenţesc. “A fost o victorie de moral, după un joc bun făcut de echipă. Mă bucur că am reuşit să ne concentrăm la meci şi să arătăm că echipa are potenţial”, a spus Octavian Bucătaru, căpitanul echipei focşănene, care în ziua meciului a împlinit 30 de ani. Acesta s-a accidentat în minutul 4, dar a fost alături de colegii săi pe tot parcursul jocului. Milea fost omul decisiv marcand trei goluri în minutele 16, 26 şi 66. CSM Focşani a jucat cu: Trifan – Moisă, Ştefan, Crăciun, Mîndrescu – Săpunaru, Bucătaru (Forcoş - 80 Duca), Şonţu, Stratulat (75 Negoiţă) – Milea (84 Dima), Dumitriu. Pentru focşăneni urmează un final de tur foarte greu, cu meciuri acasă cu CSM Rîmnicu Sărat şi Gloria Buzău şi în deplasare cu liderul clasamentului, Viitorul Axintele. Focşănenii speră să acumuleze măcar patru-cinci puncte în aceste partide pentru a termina turul pe o poziţie onorabilă. Young Stars Panciu a ajuns pe locul 11 în seria întai a ligii a treia, dar poate părăsi zona periculoasă dacă învinge etapa viitoare, acasă, pe Sporting Suceava. Păncenii au pierdut cu 2-0 la Piatra Neamţ, dar au făcut un meci relativ bun, în care au avut ocazia de a marca în poarta adversă. Păncenii au jucat cu următoarea formaţie: Lazăr – Voinea, Beşa, Ov. Radu, Mihai – B. Stoian, Gălăţeanu, Bîra, Menghia – Predoiu, Radu. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele celor două serii ale ligii a treia:

Seria I:

Ceahlăul 2  - YS Panciu  2- 0

Sporting Suceava - SC Bacău 1 - 2

FCM Dorohoi –Petrotub Roman 5- 3

Aerostar Bacău – Kosarom Paşcani 1 - 0

Ştiinţa Miroslava – Oţelul 2 Galaţi 1 - 0

Bucovina Rădăuţi - CSM Moineşti 4 - 2  

Seria a II-a:

Sportul 2 Studenţesc - CSM Focşani 0 - 3

CSM Rm. Sărat - Eolica Baia 2 - 1

Gloria Buzău - Juventus Bucureşti 1 - 0

Viitorul Axintele – Dunărea Călăraşi 2-1

Metaloglobus - Urban Titu 2 - 1

Rapid Feteşti –Victoria Chirnogi 1 - 1

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.